Napköziben óvónő minek öltözzön farsangkor?
Figyelt kérdés
Egy napköziben dolgozom, ott lesz farsangi ünnepség. A gyerekfelügyelők is be fognak öltözni, de nincs ötletem, hogy mi legyek. Túlsúlyos, magas, fiatal lány vagyok. Valakinek ötlete?2014. febr. 3. 10:04
2/14 klopusz válasza:
Gyilkos galóca :-) Nálunk már volt ilyen.
Piros kartonból kalap, rá pöttyök, zöld vagy fehér lepel. Ennyi az egész.
3/14 anonim válasza:
A maci nem hülyeség. Ursula a Dr. Bubóból.
4/14 anonim válasza:
Első vagyok, én is pont Ursulára gondoltam :)
6/14 anonim válasza:
Lehetnél NAP. Kartonbol egy nagy nap formáju álarc lenne a fejeden, és sárga lenne cipõd, nadrágod, bluzod.
7/14 anonim válasza:
A mai gyerekek nem ismerik Ursulát és Dr. Bubót. Vagy igen? Talán lehetnél Spongya Bob?
8/14 anonim válasza:
Elég baj az, ha nem ismerik Ursulát. Gombóc Artúr azért nem jó, mert elszedi a gyerekektől a csokoládét. :)
9/14 anonim válasza:
Hogy ne ismernék Dr Bubót, szokták adni a tévében valamelyik meseműsorban néha. Pár hónapja ment, már nem emlékszem, melyik csatornán. Nem rég Nagy Ho-ho-horgászt láttam, azelőtt Pom Pom meséit, Mézga családot stb. Szoktak még menni régi magyar rajzfilmek a tévében.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket! És esetleg olyan amivel nem feltétlen hangsúlyozom ki a kövérségemet?
2014. febr. 4. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!