Farsangra japánnak kell öltözni az osztálynak meg kell egy kis tánc valaki tud segíteni ötlettel?
Szia!
A lányoknak természetesen egy szép yukata/kimono, ahogy jó, a fiúknak asszem kimono.. xD Egyébként rengeteg szép japán tánc van, pl. a Kagura, de a lényeg, hogy a legelbűvölőbb bennük (szerintem) a ruha, és a finom, legyezővel végrehajtott mozdulatok. :)
Nézz szét a youtube-on, rengeteg tradicionális japán tánc videó van fent. :)
Remélem tudtam segíteni. :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ieSV2..
Ha kimonot akartok stb.. akkor az elég nagy kiadás lesz mindenkinek. Mert még ha egy olcso üzletben találtok is kimonot, ez azért jó pár Ezer Forint lesz mindenkinek, és itt jön a gond, hogy vannak akinek sajnos nincsen erre pénze, vagy a szülei nem akarnak szívesen erre adni!
Èn talán úgy oldanám meg, hogy aki tud kimonot beszerezni, varratni az öltözzön be annak, a többiek meg modren japán túrßístának nagy fényképezögéppel a kezükben. Vagy is térdnadrág, flipp flopp... stb..(nézzétek meg a neten milyen egy modern japán). Aztán hozzatok japán márkákat pl háztartási terméket(elég ha egy sima kartonra ráírjátok a márka nevét), aztán csinßaljatok kartonból japán autókat amiben beszalad pár fiú és versenyeznek. Aki tud rajzoljon japán Comic füzetekböl hösöket... és a végén ropjanak a kimonosok egy táncot. ìgy aki nem akar kimonot felvenni is tud szerepelni, olcsobb is, aki meg nagyon Kimonos akar lenni, az is jól fogja magát érezni.
Szerintem japán iskolás diákoknak is simán belehetne öltözni. Az nem olyan nagy dolog.
De egyik rendezvényen volt egy srác aki speciel japán zászlónak öltözött.. világ egyik legnagyobb poénja volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!