5. osztálynak milyen koreográfia/táncot tudtok?
Ehhez a zenéhez kellene valami tánc/koreográfia!!:
http://www.youtube.com/watch?v=BGpzGu9Yp6Y
Hogyha tudtok valami ütős táncot kérlek írjátok le! :)
Előre is köszönöm mindenkinek!
Szia!
Először szerintem is ki kellene kérned a véleményüket a zenétől.
Tavaly nekünk is volt táncunk, én meg a barátnőm tanítottuk be mindenkinek,mivel mi tanulunk hip-hopot :) Ha az osztályod nem nagyon tud táncolni,akkor csak ilyen könnyűt kellene szerintem,mint pl. ugrás,forgás,külön a kéz és láb,tehát nem túl nehezeket :) de ez persze attól is függ,hogy milyen fajta táncot szeretnél (de erre a zenére gondolom nem társasat :D )
És ha te találod ki a táncot,akkor próbáld meg úgy,hogy ha már a zene megvan,akkor ne a zenét igazítsd a tánchoz,hanem a táncot a zenére találd ki! :)
Remélem tudtam segíteni :)
Sziasztok!
Az osztály beleegyezett a zenébe, azért írtam ezt ki!
Hát ilyen pörgős tánc kéne.Nem tudom ki tudok -e találni koreográfiát, de ha tudtok valami ötletet akkor ide kérném szépen!
Köszönöm!
Hát konkrét koreográfiát szerintem senki nem tud így mondani, mert ugye, egy ötödikes diák, ki tudja hogyan mozog! De ötleteket tudok adni/mondani abban biztos vagyok:). A videóban amit belinkeltem neked(alul ven előbb nézd meg), abban konkréten eltáncolják az egészet, de ugye a durván dubsteppes rész elég nehéz, viszont az eleje nem rossz! Szerintem azt fel lehetne használni! Aztán mikor bejönne ez a durvább rész, én gyors de egyforma (mint a videóban) mozgásra gondoltam, s akár az is lehet hogy az osztály ketté válik, s míg az 1es csapat nem táncol a 2es igen és úgymond átadják a táncot ekkor kezd el 1es táncolni míg a 2es úgy marad! Aztán van egy olyan elég látványos forma amihez sok ember kell, s viszonylag egyszerű! Sajnos nem találtam meg videóban, de úgy néz ki hogy egy ember, vagy egy kisebb csapat középre egy helybe beáll míg a többiek kicsit hátrébb félkörben veszik körül őket! A kisebb csapat egyszerű mozgásokat tehet, míg a körülötte állók a kezükkel derekukkal lábukkal olyan hatást keltenének, mintha hullámoznának! Remélem tudtam valamennyit segíteni!
EZT NÉZD MEG ELSŐKÉNT:
http://www.youtube.com/watch?v=OKpRnrzQwZ0
ebben a videóban rengeteg egyszerű, jól mutató mozdulatok vannak, ami a durvább részre bele lehetne tenni:
Előző vagyok:
Az lemaradt, viszont, hogy nagyon fontos hogy a dal ritmusára igazítsátok azokat a mozdulatokat (a hullámzás amit írtam, amit belinkeltem videót) mert csak úgy fog (viszont nagyon) jól mutatni:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!