Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » 5. osztálynak milyen koreográf...

5. osztálynak milyen koreográfia/táncot tudtok?

Figyelt kérdés

Ehhez a zenéhez kellene valami tánc/koreográfia!!:

http://www.youtube.com/watch?v=BGpzGu9Yp6Y

Hogyha tudtok valami ütős táncot kérlek írjátok le! :)

Előre is köszönöm mindenkinek!

2013. dec. 20. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ki kellene kérned az osztályod véleményét is a zenéről, meg szerintem bízd rájuk a koreográfiát!:)
2013. dec. 21. 15:51
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Először szerintem is ki kellene kérned a véleményüket a zenétől.

Tavaly nekünk is volt táncunk, én meg a barátnőm tanítottuk be mindenkinek,mivel mi tanulunk hip-hopot :) Ha az osztályod nem nagyon tud táncolni,akkor csak ilyen könnyűt kellene szerintem,mint pl. ugrás,forgás,külön a kéz és láb,tehát nem túl nehezeket :) de ez persze attól is függ,hogy milyen fajta táncot szeretnél (de erre a zenére gondolom nem társasat :D )

És ha te találod ki a táncot,akkor próbáld meg úgy,hogy ha már a zene megvan,akkor ne a zenét igazítsd a tánchoz,hanem a táncot a zenére találd ki! :)

Remélem tudtam segíteni :)

2013. dec. 22. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az osztály beleegyezett a zenébe, azért írtam ezt ki!

Hát ilyen pörgős tánc kéne.Nem tudom ki tudok -e találni koreográfiát, de ha tudtok valami ötletet akkor ide kérném szépen!

Köszönöm!

2013. dec. 22. 18:31
 4/5 anonim válasza:

Hát konkrét koreográfiát szerintem senki nem tud így mondani, mert ugye, egy ötödikes diák, ki tudja hogyan mozog! De ötleteket tudok adni/mondani abban biztos vagyok:). A videóban amit belinkeltem neked(alul ven előbb nézd meg), abban konkréten eltáncolják az egészet, de ugye a durván dubsteppes rész elég nehéz, viszont az eleje nem rossz! Szerintem azt fel lehetne használni! Aztán mikor bejönne ez a durvább rész, én gyors de egyforma (mint a videóban) mozgásra gondoltam, s akár az is lehet hogy az osztály ketté válik, s míg az 1es csapat nem táncol a 2es igen és úgymond átadják a táncot ekkor kezd el 1es táncolni míg a 2es úgy marad! Aztán van egy olyan elég látványos forma amihez sok ember kell, s viszonylag egyszerű! Sajnos nem találtam meg videóban, de úgy néz ki hogy egy ember, vagy egy kisebb csapat középre egy helybe beáll míg a többiek kicsit hátrébb félkörben veszik körül őket! A kisebb csapat egyszerű mozgásokat tehet, míg a körülötte állók a kezükkel derekukkal lábukkal olyan hatást keltenének, mintha hullámoznának! Remélem tudtam valamennyit segíteni!

EZT NÉZD MEG ELSŐKÉNT:

http://www.youtube.com/watch?v=OKpRnrzQwZ0

ebben a videóban rengeteg egyszerű, jól mutató mozdulatok vannak, ami a durvább részre bele lehetne tenni:

http://www.youtube.com/watch?v=9rVa7g7sby0

2014. jan. 1. 16:26
 5/5 anonim válasza:

Előző vagyok:

Az lemaradt, viszont, hogy nagyon fontos hogy a dal ritmusára igazítsátok azokat a mozdulatokat (a hullámzás amit írtam, amit belinkeltem videót) mert csak úgy fog (viszont nagyon) jól mutatni:)!

2014. jan. 1. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!