Hogyan varjam rá a a karton füleket a hajpántra?
Figyelt kérdés
A karton füleket fekete anyaggal vonom be de ezt majd hogy varjam a hajpánthoz?#macska jelmez
2013. febr. 22. 20:51
1/5 anonim válasza:
Ha a hajpánt is anyaggal bevont karton, én átvarrnám mindkét papírt. Szebben áll a fül, és gondolom, csak néhány (egy vagy két)alkalommal használod. Ha a hajpánt nem kartonnal bélelt, akkor a fül lekonyulhat.
2/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy duplán veszed a karton anyagot, tehát igazából négyzetet vágsz ki és félbe hajtod és összeragasztod középen.
Remélem érthető volt
3/5 Orsi2001 válasza:
rá lehet ragasztani is nem muszáj varrni de ha nagyon rá akarod varrni akk vard de én ráragasztottam
4/5 Genica válasza:
Meleg ragasztó ?
vagy Pillanat ragasztó ?
5/5 anonim válasza:
Nem kell varni egy kicsit se, vágd ki a füleket és cellukszal vagy még jóbb pillanatragasztóvan a hajpánt alsó részére hajtsd rá a kartont és ragaszd oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!