Hol szerezhetnék akkora karton dobozt, amibe befér egy babakocsinak a mózeskosara (kb 90x60 cm-s dobozt)?
Heló!
Bemész a lidl-be, a sparba... valamelyik boltba és kérsz egyet. Nekem is volt, hogy keleltt és így csináltam. Mindig adtak - és valószínűleg kapsz a megfelelő méretben, annyiféle áu van a boltokban.
Attól, hogy egy nagy dobozba bele teszed még dobálni fogják és jó nagy súlyokat rátesznek. ha nem akarod, hogy baja legyen akkor különleges csomagként feladnod, mint törékenyt. De ez rengeteg plussz pénz.
miért nem adod fel babakocsiként? èn sokat repültem babakocsival, és egyszerüen az ajtóba leadtam, kell rá egy deliveri cimke.
köszönöm a válaszotokat!
Azért nem adom le babakocsiként, mert ez az egyik része a háromból, plusz hozzá van még a kocsi része is. És csak egy ülést vihetek fel a gépre poggyászként, a mózeskosarat vagy a sportülést már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!