Minek öltözzek be farsangkor? (bővebben lent)
Valami szexis nővérke/doktornő.
Ludas Matyi
török hastáncosnő
Itt is érdemes körülnézni
Labellonak.
Egyszínű rózsaszín ruha.
Elöl hosszában ráírva,hogy Labello.
Az arcodra (és a válladra,ha ujjatlan a ruha) egy cseresznye festve.Kész is a Cherry Labello.
Spongyabob:
Egy nagy méretű dobozt a megfelelő helyeken kivágni,fejedet kidugni.Sárga papírral bevonni.A szivacslyukait másik árnyalatú sárga színes papírból ráragasztani.Kezeknél szintén lyukak.Magadra veszed a dobozt,kezeidet kidugod.Harisnyát és rövid nacit viselj hozzá.
Medúza:
Egy hatalmas szalmakalapot (minél nagyobb a karimája,annál jobb) vonj be világoskék anyaggal.Ragassz a kalap szélére körbe világoskék krepp papír csíkokat.Mehet akár egy árnyalattal sötétebb kék is mellé.Rajtad pedig világos kék vagy fehér ruha legyen.
Múmia:
Rengeteg fáslival beteker Téged valaki.Külön a lábaidat és a kezeidet,hogy kényelmesen tudj mozogni.
Legyél egyszerű civil ember :D
Csak egy hétköznapi ruha kell hozzá, farmer, valami fölső, valami cipő, egy szolid smink és jóvan :D
Én nemrég voltam egy farsangi bulin. Fiú voltam :D Elkérsz egy inget vagy zakót és egy farmert apukádtól, tesódtól vagy fiú ismerőstől, szemceruzával szakállat az álladra vagy körszakállat, attól függ neked melyik néz ki jobban, a hajadat kösd fel és úgy vedd rá a baseball vagy sísapkát :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!