S. O. S! Mibe öltözzek be idén farsangkor? 12/L
Elvileg ehez hasonló ruhák kellenek hozzá.
én egyszer amikor kicsi voltam kb 10 éves, a szüleim kitalálták, hogy legyek cigisdoboz. Meg is csinálták nekem, egy nagy dobozt, amibe belebújtam, a fejem meg egy kilógó szálban volt. Nyertem is különdíjjat vele! Ha ezt a témát aktualizálni szeretnénk, és poénos is legyen akkor én NOKIA-s doboznak öltöznék, benne 15 millió Ft-tal. :)
Ha mégis stewardess szeretnél lenni, akkor itt egy kép: [link] A képen látszik, hogy ez egy kosztüm egy fehér blúzzal és kendővel, ami nem látszik, az egy térdig érő szoknya, valamilyen vékony nylon harisnya, és fekete cipő. Anyud nem tudja neked megvarrni? vagy anyudnak valami barátnője,ismerőse aki női szabó/vagy csak egyszerűen ért hozzá? Honnan szerezz anyagot? Anyud biztos tudja, hogy ruhának való anyagot Méteráru boltban lehet kapni. Sok sikert! Szia :)
Nincs anyukádnak esetleg olyan szoknyás kosztümje, ami jó lenne rád (esetleg fiatalkorában használta, de már nem)?
Mert akkor se venni, se varrni nem kéne. Hozzáillő sál, cipő, blúz (utóbbi gondolom van).
Egyébként minden légitársaságnak más egyenruhája van, úgyhogy sokfélét lehet kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!