Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » S. O. S! Mibe öltözzek be...

S. O. S! Mibe öltözzek be idén farsangkor? 12/L

Figyelt kérdés
Valami szépet.., például gondoltam már a "stewardess"-ra is, csak honnan szerzek ruhát, vagy a ruhához kellő anyagokat?
2012. jan. 11. 20:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
na jó, koszonom a válaszokat..de esetleg adhatnátok még otleteket,, mert anyum mondta hogy oltozzek be férfinak-na nem!, aztán gondoltam, hogy szépségkirályno legyek, de ezt elég gyerekesnek tartom és beképzeltnek tarthatnak..esetleg valami jo otlet egy 12 éveshez illő?...
2012. jan. 13. 17:09
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Goofy, Minnie (Mickey egér párja), Pluto, Shrek, Hófehérke, KisHableány??
2012. jan. 13. 20:12
 13/19 anonim válasza:
100%
én csingiling voltam farsangon 12 éves koromban,nem nehéz megoldani,zöld cicanadrág,egy zöld polóval,esetleg valami szoknya,a szárnyamat anyukám készítette,drótot behajtotta és egy rági harisnyán húzott rá,aztán csillámot ragasztottunk rá. nagyon szerettem:) de szárnyat lehet találni ilyen játékboltokban is.:)
2012. jan. 14. 11:10
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én is 12 vagyok, és még én sem tudom, hogy mi legyek, vagyis hogy egyáltalán öltözzek-e be valaminek. Én harmadikban gésa voltam: fekete paróka, fehér arcfesték, piros rúzs, fekete szemceruza, anyukám bérelt köpenyt, varrattunk egy övet, és fehér cipőt vettem fel hozzá. Azt hiszem 2. lettem. Második osztályban autószerelő voltam, de gondolom az téged nem nagyon érdekel. De királylány biztos ne legyél.xD Mi biztos fel fogunk lépni az osztállyal, de még azt se tudjuk, hogy mit. De vámpír is lehetnél, vagy múmia, esetleg zombi. Remélem segítettem.:)

2012. jan. 14. 16:47
 15/19 anonim válasza:
67%
Én szaloncukor voltam..
2012. jan. 15. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon jó néger kis csaj voltam :D Nem tudom hogy hívják ezeket. A lényeg az, hogy veszel fel egy fürdőruhát, és egy színes virágos szoknyát szétvagdosol függőlegesen lentről a szoknya derekáig. Csak magadra kötöd, és szoknya megvan. A barna bőrszínt, barna nylon harisnyákkal oldottuk meg. Egy sima harisnyát felveszel (ahogyan kell), és veszel még egyet, aminek a láb közötti részt ki kell vágni a fejednek. Ami a lábra való, azt a kezedre húzod, a testeden pedig a regék része lesz a harisnyának. Magadra aggatsz FA golyókból álló karkötőket (egyet a lábadra, egyet pedig felhúzol a felkarodig). A hajad feltupírozod és copfba teszed, és beletűzöl egy nagy virágot. Cipőnek pedig egy sima lábujj közös papucsot veszel (tanga papucs). Remélem érthető volt ! :) Sok sikert hozzá! Ja és arról nem is beszélve, hogy jutalmat kaptam érte! :)
2012. jan. 16. 17:16
 17/19 anonim válasza:
freddyD
2012. jan. 22. 16:57
 18/19 anonim válasza:
LMFAO-nak!itt a leírása: [link]
2012. jan. 23. 20:05
 19/19 anonim válasza:
én macinak akarok de egy olyan aranyos félének amugy én is tini vagyok amugy nézegess oldalakon jelmezt ami te is megtudsz csinálni
2012. okt. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!