Nem tudom feldolgozni hogy lemaradtam. (? )
Figyelt kérdés
Tegnap volt farsang a suliban, és lebetegedtem. Mivel felsős vagyok, suli disco volt..Mindenki kiírta hogy hú milyen jó volt, én meg most szépen irigykedek és ezen rágódok..Egyszerűen nen tudom feldolgozni..Miért nem mentem suliba?! Semmi előjele nem volt hogy beteg leszek, csütörtökön tök jól voltam, erre pénteken úgy ébredtem hogy mozdulni alig bírtam, persze amikor a farsang ideje volt (4-5 óra) akkor már semmi bajom nem volt..meg anya is olyan hogy ha suliba nem mentem akkor nem megyek farsangra se..U.U..folyton ezen jár az eszem :( 12L2013. febr. 9. 08:10
1/7 anonim válasza:
És akkor mi van, ha lemaradtál? Semmi lényegesről nem maradtál le az életben.
2/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem tavaly 6.-ban, és tavaly előtt 5.-ben sem tudtam menni, így fogalmam sincs milyen a suli disco..és idén sem tudtam menni..olyanokat beszélnek a barátnőim hogy ők jövőre nem fognak jönni..szóval én kimaradok mindenből.Még a suli legmenőbb lánya is kiírta hogy milyen jó volt, pedig ő bulizni szokott meg inni...nem ilyen 'dedós' (eleinte ő mondta) helyekre járni.
2013. febr. 9. 09:06
3/7 anonim válasza:
Elmondom milyen az általános sulidiszkó: szól a zene, a fiúk befoglalják a kajás asztalt, mindent leesznek róla, a lányok esetleg táncikálni próbálnak egy kört formázva és ennyi.
4/7 A kérdező kommentje:
:(
2013. febr. 9. 11:46
5/7 anonim válasza:
majd jövőre elmész, ne rágódj ezen. amúgy az előttem levők már leírták mi történik egy ilyen "buliban" a fiúk az elméletben lezárt folyosón rohangálnak, a csajok egymással "táncolnak" és a finom sütik a kirakás utáni első percekben elfogynak utána meg marad minden ami undi.
6/7 anonim válasza:
egy álltalános iskolás buli nem lehet olyan világrengető. a suli legmenőbb csaja meg büszke lehet magára ha már kislányként iszik meg bulizik
12 éves vagy ráérsz még, középiskolába is lesznek bulik azok már komolyabbak lesznek
mikor álltalánosos voltam és ilyen sulibuli volt ott is az volt hogy lányok körbe álltak, fiúk meg folyton a terembe kajáltak, mint hogy az elöttem lévők is írták
szóval ne stresszelj ezen
7/7 anonim válasza:
Nalunk a fiuk kajalnak es utana amikor a lanyok tancolnak kb fel oraval ok is elkezdenek mozogni. Szol a jo kis zene 'tuc tuc' es ku*vajol szorakoztunk.
15/L ez kb 6-7.be volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!