13/18 anonim válasza:
csillagfejű csavarhúzó. fejedre csinálsz egy csillagot kartonból meg húzol magad után egy csavart amit szintén kartonból csináltál.
14/18 anonim válasza:
Rózsaszínpárduc, Leia hercegnő, Hermione, vámpír, Macskanő, Victoria Beckham, Britney Spears, Kiszel Tünde, Blaha Lujza...kinek mi az ütős.
15/18 anonim válasza:
Ha kérdezik kinek öltöztél mond azt, hogy saját magadnak. A mi sulinkban, ha nincs ötletünk mindig ezt találjuk ki.
16/18 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__farsang__3633261-szer..
Itt adtam pár tanácsot, válogass ezek közül.
Ütősebb ötletek: Rockercsaj, punk, hooterspincérnő. Ez utóbbinál előnyös, ha nagy a melled.
17/18 anonim válasza:
Annyi ötlet van, de sajnos amikor én jártam, már akkor sem volt divat beötözni felsőtagozatban, holott szerintem van annyi ötlet bőven, na meg egy jó szórakozás az egész, úgyhogy valaminek mindenképp öltözzél be!
18/18 anonim válasza:
"Ha kérdezik kinek öltöztél mond azt, hogy saját magadnak. "
Amíg a 30 fő körüli osztályból 4-5 ember csinálta ezt, addig poénnak tartottam, de amikor 25, akkor már nagyon nem volt vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!