Van ilyenre ötletetek?
Van egy nagy vetélkedő,és ott a csapatoknak be kell öltözni!A játék témája:az Olimpia
mi Németországot kaptuk meg.
esetleg valakinek valami ötlete van,hogy milyen jelmezbe,vagy hogyan tudnánk úgy felöltözni,hogy ezt az országot képviseljük???
segítségeteket előre is köszönöm!! :)
Ruhára még esetleg lenne, de nem jelmez, csak egy egyszerű német-színű öltözet. Mivel a német zászló fekete-piros-sárga, ezért én így hirtelen arra gondoltam, vegyetek fel mondjuk fekete pólót (rövidujjú), piros nadrágot (rövidet vagy halásznadrágot, mert különben nem fog látszani a zokni) és sárga zoknit. Cipő természetesen (és ha lehetséges) akkor a fenti három szín valamelyike legyen. Kiegészítésként esetleg (osztályszinten csináljátok, ugye?) lehetőség szerint hármas csoportokban egy-egy fekete, piros és sárga kendőt, amit fejre, nyakba, esetleg derékra tudtok kötni.
Esetleg még a német válogatott mezre gondoltam, de az eredetiben egyrészt drága, ha pedig magatoknak csinálnátok házilag hasonlót, az időigényes lenne.
A fekete pólókra esetleg festhettek fehér keretben egy német zászlót, ha esetleg valakinek nem jönne át a dolog a ruhából.
Nekem ami eszembe jut a németekről, és elmegy jelmeznek is:
Épphogy térd felett érő rövid naci, nadrágtartóval, ing kitömve sörhasnak, térdzokni, túrabakancs, literes korsó a kézben, kalap.
Lányoknak kb. olyasmi cucc mint a mi népviseleteink, csak kevesebb mintával, nagyra tömött mellek, két copf befonva. Vagy fejre font haj...
Valami ilyesmi:
Persze kicsit poénosra véve a figurát :)
A sört ne hagyjátok ki! És a fehér virslit sem!
Lehetne zeneszerzőnek is öltözni, elég sokan származnak onnan.
Ja és egy-két török bevándorló is kötelező:-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!