Mi legyek farsangon?
Figyelt kérdés
Az osztályfőnököm mindenféle délutánokat szervez és ebben benne van egy beöltözős farsangi délután is ahol mindenkinek KÖTELEZŐ beöltözni. SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!2012. jan. 24. 19:23
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, fiú vagy, vagy lány?
Próbáld meg nem úgy felfogni, mint kötelező feladatot, hanem mint lehetőség egy poénra, arra, hogy megmutasd a kreativitásod.
Kedvenc mese/film/sorozatszereplő? Van néhány egyszerűbb állatjelmez (cica, kutya). Fiúknak jó a kalóz, valamilyen sportoló, lányoknak szintén könnyű megcsinálni a kalózlány jelmezt, csinos lehet egy retrós összeállítás is.
2/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 11 éves. De köszi
2012. jan. 26. 20:08
3/10 anonim válasza:
Régen volt olyan sapka melynek teteje csillagalakú volt. Szerezz be egy olyat, fogj egy anyacsavart köss rá egy madzagot és húzd magad után. Te leszel a csillagfejű csavarhúzó, ha nincs sapi, akkor csak csavarhúzó:D
4/10 anonim válasza:
Nekünk is volt kötelező, én pont lesz*rtam, beöltöztem gyereknek, nehezen találták ki mi vagyok, csak ajánlani tudom.
6/10 anonim válasza:
Ha szőke a hajad tegyél Sharpay vegyél fel valami feltünő rucit és egy pluss kutyát! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Csillagfejű csavarhúzó nagyon ötletes (:
Inkább barna a hajam...:(
2012. jan. 31. 18:22
8/10 neon2 válasza:
Ne legyél ilyen nyávogós...Szerintem legyél zombi mert azt egyszerű elkészíteni csak egyszerűen elkened a szemfestéket,vagy ha nem akkor csak vegyél valamilyen maskot.
9/10 anonim válasza:
Gondolom a beöltözős, kitalálom mi vagy, felvonulás után bulizni fogtok:) Szerintem öltözz be úgy, hogy a "jelmezed" legyen a bulizós ruhád is egyben!:) Felöltözhetsz színesen, és mondhatod hogy te egy színes ceruza vagy:D Esetleg megmondod a tanárnődnek, hogy nincs ötleted és kedved se beöltözni!
10/10 anonim válasza:
Légy bér gyilkos! :D
Ha meg kérdezik hogy mi vagy mond bér gyilkos.
-Hát nem látszik a ruhádon.
-Egy jó bér gyilkos beleolvad a környezetébe ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!