Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Minek öltözzek be farsangkor?

Minek öltözzek be farsangkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nyolcadikos vagyok, idén a mi osztályunk szervezi a sulis farsangot. Az osztályfőnökünk kitalálta, hogy sütit árusítani/konferálni etc. is jelmezben kell nekünk... :S Fogalmam nincs, mi legyek. Nem akarom nagyon túlbonyolítani, meg bugrisnak se nagyon akarok kinézni, tekintve, hogy egész délután jelmezben kell lennem. :D Szóval légyszi segítsetek valami koromhoz illő, egyszerű dolgot kitalálni!

13/L

2012. jan. 22. 16:51
1 2 3
 11/22 Saviour válasza:
80%
Szerintem de csak szerintem ne cicának öltözz mert nagyon hülyének néz ki.. én legalábbis soha nem festeném be az orrom és bajuszt se rajzolnék,főleg egy nyolcadikos!!! Szerintem legyél mondjuk dalmata vagy valami menő de mégis szolid és amiben jól nézel ki! Tudom h a dalmata hülyén hangzik de ha felveszel egy cuki fehér szoknyát fehér harisnyával pólóval és foltokat raksz rá... többi kiegészítőt te is kitalálhatod!!!
2012. jan. 23. 12:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, sokat segítetek! :D Ennyi ötlet közül már tuti tudok választani. :D
2012. jan. 23. 18:34
 13/22 anonim válasza:
100%

Jah! Mert a dalmata sokkal jobb mint egy cica...:D

Jóhogy nem már kuvasznak öltöztetitek a kérdezőt :D

2012. jan. 23. 21:19
 14/22 Saviour válasza:
Inkább mint bajuszt rajzolni .... xD...de mindegy..:D
2012. jan. 23. 23:59
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát ezen a kuvaszos hozzászóláson besírtam. xd
2012. jan. 24. 16:43
 16/22 Saviour válasza:
akkor minek fogsz beöltözni? cicának?
2012. jan. 26. 00:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Hááátööö... Szerintem igeeen... Vagy felesben kutya-macska. :'D (Csak hogy neked is igazad legyen...:P)
2012. jan. 27. 14:31
 18/22 Saviour válasza:
:D köszi
2012. jan. 27. 17:25
 19/22 anonim válasza:
indiánlány, nálunk tavaly bolondballagáson volt egy lány, aki annak öltözött, nagyon jól megcsinálta, mindenkinek tetszett a cucca:D én tavaly gésának öltöztem, annak is nagy sikere volt:)
2012. jan. 31. 17:55
 20/22 sziveske válasza:
átlagos ember
2012. márc. 18. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!