szőlőfürt:felfujt lufok körülötted, a levél kartonpapir
nappal és éjszaka: kék és sárga kocka alaku anyag összevarrva, rajta napok és hol, csillagok(értelemszerüüen megfelelö szinre) KÖZÉPEN KIVÁG a fejnek,olyan lesz mint egy hosszu poncso. maszknak nap kivágva,ha elöl van a nap akkor a szemedet is, hátulra egy holdat.
2012. jan. 9. 17:12
24/32 anonim válasza:
Utolsónak: Ne haragudj, de 14 éves fiúról van szó, a te ötleteid egy kicsit dedósak. Bocs.
Kérdező! Vegyél fel egy csíkos pizsamát, kösd az iskolatáskádat lánccal a lábadhoz és vonszold, úgy menj be! Az iskola rabja!
2012. jan. 9. 17:43
25/32 anonim válasza:
Most nem azért, hogy beszóljak, de előző hozzászóló ötletei rémítően hasonlítanak anyám farsangi-jelmez ötleteire . Úgy alsóban. Jó, persze ötletes meg minden. De ha farsangi bálról van szó, vagy buliról akkor már ezek a jelmezek nem nagyon válnak be. Tapasztalatból mondom, hogy a mindenfelé eszkábált jelmezekből, ahol van pár lyuk kilátni, nem lenne előnyös. Mondtak már pár jó példát, egy-két vicceset, hát ... csak rajtad múlik melyiket hogyan tudod megvalósítani! Csakhogy mondjak én is egy ötletet, ami egyben a legegyszerűbben kivitelezhető: csillagfejű csaavrhúzó. (Fogsz egy madzigot rá egy csavar és húzod - favicc...)
2012. jan. 9. 17:44
26/32 anonim válasza:
Ha be akarsz vágódni a csajoknál akkor vámpír legyél, de olyan igazi b*zis edward cullenes
2012. jan. 9. 18:29
27/32 anonim válasza:
Huzol a fejedre egy ''bugyit'' és akkor te leszel a s€ggfej!
2012. jan. 9. 18:45
28/32 anonim válasza:
a csillagfejü csavarhuzo nagyon jo!
csak azt hagyta le hogy a fejedre kell vmi csillagféle.
2012. jan. 9. 19:08
29/32 anonim válasza:
"Nyelvtantanárnak."
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad
Pont ezt akartam írni:)
2012. jan. 9. 19:42
30/32 Shai-Hulud válasza:
Szerintem a legtutibb ha önmagadnak öltözöl. Az is elég megdöbbentő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!