Férfiakhoz szólna inkább a kérdés, ti milyen ajándéknak örülnétek évfordulóra?
Figyelt kérdés
pasik ti milyen ajándéknak örülnétek legjobban? Én egy fényképalbumra gondoltam amit tele rakhatnánk közös emlékekkel, karácsony, hol voltunk, családi fotók ilyesmi, nem csókolózós nyálas képekre gondoltam persze az is lesz benne de egy vagy kettő... Meg mivel 16 vagyok mégcsak és ha ciki ha nem nem nagyon tudok főzni... próbálkoztam de anyám nem akart megtanítani.. gondoltam a kedvenc kajáját főzöm neki egy kis desszerttel? Szív alakú rántotthusi nem túl nyálas vagy ilyesmi? Minek örülnétek még? (párom 35 éves)2018. jan. 19. 14:05
21/26 anonim válasza:
Semmi sem túl nyálas ha szeretitek egymást. Ahogy mondtad: egy szép fotó és fincsi vacsora szerintem jó ajándék. Én személy szerint még egy pozitív babatesztnek is örülnék :)
22/26 anonim válasza:
"Én személy szerint még egy pozitív babatesztnek is örülnék :)"
De kárörvendő vagy.
Miért örülnél annak, ha még az érettségiig se jutna el, és egyedül nevelné azt a szerencsétlen kölköt minimálbérből?
Amúgy meg kamu kérdés. Csak álmodozik a tesitanárról. A kérdezőnek biztos évforduló, de a másik fél nem tud róla.
23/26 anonim válasza:
Vegyél neki BMW-t. Azt kamázzuk, vágod vazze?
24/26 anonim válasza:
Ha nem jönne be, megpörgetlek én is. 14/F
25/26 anonim válasza:
Vegyél egy üveg bort egyedi címkével, hogy boldog évfordulót!
26/26 anonim válasza:
Utolsó, 16 éveseknek nem adnak el alkoholt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!