Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Férfiakhoz szólna inkább a...

Férfiakhoz szólna inkább a kérdés, ti milyen ajándéknak örülnétek évfordulóra?

Figyelt kérdés
pasik ti milyen ajándéknak örülnétek legjobban? Én egy fényképalbumra gondoltam amit tele rakhatnánk közös emlékekkel, karácsony, hol voltunk, családi fotók ilyesmi, nem csókolózós nyálas képekre gondoltam persze az is lesz benne de egy vagy kettő... Meg mivel 16 vagyok mégcsak és ha ciki ha nem nem nagyon tudok főzni... próbálkoztam de anyám nem akart megtanítani.. gondoltam a kedvenc kajáját főzöm neki egy kis desszerttel? Szív alakú rántotthusi nem túl nyálas vagy ilyesmi? Minek örülnétek még? (párom 35 éves)

2018. jan. 19. 14:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Fénykép albumot hanyagold, mert ha a felesége vagy a hozzá korban passzoló barátnője meglátja, lesz nagy balhé

A szív alakú rántott húst is hanyagold, mert észre sem fogja venni, mert a panír úgyis más formát ad.

Amúgy szerintem is beteges hogy ekkora a korkülönbség..Mi a baja a 35 éves pasasnak, hogy kislányokra bukik?

2018. jan. 19. 18:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Valóban durva a helyzet, de ha ezt nem kommentálom, akkor is csak azt mondhatom, hogy ez egyéni. A fényképalbum és a hús is nyálas lenne nekem, pedig nő vagyok. Semmi bajom mások fényképalbumával, de mi soha nem fotózzuk magunkat, csak a tájat, maximum a motorunkat. Nem is értem, minek, mi tudjuk, hogy ott voltunk, egymást pedig látjuk élőben is. De van, akinek ez valamiért számít.

A kedvenc kaja desszerttel az teljesen jó és elég is évfordulóra, végülis ételnél a szív alak is belefér, de sokunknak tényleg inkább enyhe negatívum (édességnek még jól is állhat, de hús meg tojás meg ilyenek szív alakban, ehhez azért megfelelő személyiség kell, ami kevés férfinak van meg és a nők közül sem akárkinek).

De ha nem tudsz főzni, hogy főzöd meg a kedvencét? Bár vannak egyszerű ételek, amit kis elszántsággal, igyekezettel és némi tehetséggel megoldhatsz...

2018. jan. 19. 20:03
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Ne hagyd, hogy tönkre tegyék a 10 éves évfordulótokat!
2018. jan. 19. 21:30
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Kamu
2018. jan. 19. 21:31
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Remek, a lábadat is tedd szét neki, ha eddig csak naálban nyomtátok hogy szűz maradj. :D

Nem tudom, mi a szánalmasabb, hogy te vagy kiskamasz, vagy hogy ő 35 és ÉVFORDULÓTOK van... szar világ ez.

2018. jan. 19. 21:49
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Láncfűrész, pálinkafőző, okosóra. Én ezeknek örülnék.
2018. jan. 20. 08:53
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
Szivalaku rantott combnak
2018. jan. 20. 09:51
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

Süss neki valamilyen sütit vagy tortát.

Vagy találjatok ki valamilyen programot, menjetek el moziba vagy étterembe. Akármi.

A korkülönbségre visszatérve. Ez nem a te részedről gáz, teljesen érthető, hogyha a korodbeli fiúkat gyerekesnek tartod és inkább az idősebb korosztály tetszik. Ebben a korban normális, de a pasi részéről nagyon gáz.

35 évesen már bőven felnőtt ember, gondolom vagy 10-15 éve dolgozik, külön él a szüleitől, az összes barátja, gyerekkori ismerőse már házas évek óta, gyerekük van stb.

Nagyon nem ott tart életkorban, hogy egy középiskolás lánnyal kéne leállnia.

Később te is meg fogod érteni, hogy ez miért gáz, ha idősebb leszel.

Ne haragudj, de ha egy 35 éves pasi nem tud a korosztályában becsajozni, csak egy 16 éves lányt tud összeszedni,azzal tuti valami gáz van.

Az én barátaim főleg a huszonéveik közepén járnak, de már így is komoly kapcsolatot keresnek és van is nekik. Ahol együtt tudnak élni, dolgoznak, építgetik a jövőjüket.

Gyakorlatilag senkinek eszébe sem jut, hogy milyen jó lenne egy kiskorú gimis barátnő,aki még a szüleivel él és jó pár évig tanulni fog.

Ez beteg a pasi részéről..

Btw egyik barátnőmnek a gimiben ugyanilyen nagy korkülönbséggel volt párja. Akkor tök menő volt, de nyilván utána szakítottak és elég gáznak érezte a barátnőm is, hogy egy felnőtt férfi vele állt le.

Mármint na, van akinek ennyi idősen akkora lánya van, mint te.

2018. jan. 20. 11:02
 19/26 anonim válasza:
100%
A szüleid tudják?Ez egy kicsit durva.
2018. jan. 20. 15:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Családi fotók? Mármint te az anyukádról, ő meg a feleségéről, vagy milyen családi fotókat tennél bele abba az albumba?
2018. jan. 21. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!