2. évfordulós ajándéknak szerintetek jó ötlet?
Barátomat szeretném meglepni 2. évfordulónkra. Arra gondoltam h a kedvenc kajáját megfőzöm és csinálok egy tortát. Ezt a nemrég vásárolt házában terítem meg amibe még nem költöztünk bele mert felújításra vár. Azt a helyet ahol megterítek kidíszítem.
Szerintetek jó ötlet? 3 nappal előtte adom neki oda mert az évfordulónk napján nem tudom neki ezt megcsinálni. Valami kis apróságot szeretnék még neki adni az évfordulós napon is de nem tudom h mi legyen az. Kulcstartót már adtam neki valami ilyesmire gondoltam csak nem tudom mi legyen az.
az a probléma szerintem ezzel h ha ők megerőltetik magukat h ajándékot csinálnak vagy vesznek akkor ők is elvárják vagy legalábbis számítanak valami apróságra a romantikus vacsora nem jó mert nyálas a képes ajándékok csak porfogók és sablonosak, személyes ajándék meg nincs ami ne legyen romantikus vagy porfogó, egy láda sör meg pofátlan mert "nem ismered... a te barátod..."
Szerintem a pasik jobb helyzetben vannak ilyen téren mert a nők jobban örülnek a romantikus, személyes dolgoknak és ezért akarunk mi is valami aranyosat adni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!