2. évfordulós ajándéknak szerintetek jó ötlet? Főleg férfiak válasza érdekelne :D
júliusban leszünk 2 évesek barátommal és szeretnék neki adni valami hasznosat de mégis egyedit, amiből eszébe jutok.
Mivel állatokkal szeret foglalkozni és szeret barkácsolni valamint most vett egy házat amit lassan újíttat arra gondoltam, hogy veszek neki valamilyen barkácseszközt és arra gravírozok neki.
Mivel az alapvető eszközei már megvannak (kalapács csavarhúzó, kulcsok, fogók). Állítható csavarkulcsra gondoltam.
Szerintetek jó ötlet? vagy van olyan kézi szerszám ami sokkal hasznosabb vagy több mindre tudja használni. A torta az persze mellé jár. :D
Már adtam neki közös képeket, kispárnát, kulcstartót. Valami hasznosabbat szeretnék ami nem csak porosodik. :D
Ötleteket elfogadok!
Előre is köszönöm.
én házi áldást adnék neki fából vagy kerámiából, mert "új ház" kitudja tenni és ha ránéz tudja, hogy az tőled van vagy valami hasonló dolgot, ami mindennap szemelőt van. A szerszám az olyan, hogy jah van és kész mehet a többi közé, úgysem használom minden nap és ezt tapasztalatból mondom. De ha azt súgja a szíved, hogy azt kell venni és annak örülne a legjobban akkor nyilván Te ismered a párodat.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!