Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Hölgyek ti örülnétek ilyen...

Hölgyek ti örülnétek ilyen évfordulós ajándéknak? Három közül melyik tetszetősebb? Pasik is írhatnak

Figyelt kérdés

Most leszünk 1 évesek, ékszereket nem igazán szereti, és gondoltam rendelek neki egy ilyen kulcstartót:

[link]

Szív jelölné a napot amelyen pont egy éve találkoztunk :)

2. Illetve gondoltam ilyenre, erre a monogramunk és a tali dátuma lenne gravírozva: [link]

3. Erre pedig csak a megismerkedésünk dátuma:

[link]

2016. jan. 5. 10:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1.

+1 ötlet:lehet kapni törött szív kulcstartót. egyik fele nálad, másik nála.. és van bennük egy pici mágnes, ha egymás közelébe érnek összetapadnak,újra egész lesz a szív:D és esetleg ebbe is lehet gravíroztatni.

2016. jan. 8. 19:18
 12/13 anonim válasza:
Én nem örülnék, mert számomra ez már túl giccses. De itt a barátnőd személyiségén múlik, az én személyiségem harcolna az ilyen kulcstartó ellen, kevésbé tartom magam romantikusnak. Számomra a vacsi és az élmény, egy előadás, egy program az, amit értékelnék.
2016. jan. 22. 12:17
 13/13 anonim válasza:
Szerintem ne ajándékozz egy 22 éves nőnek ilyet,már nem vagytok gyerekek. Láttam írtad, hogy miket ajándékoztál neki. Adok tanácsot, nem tudom, hogy te hány éves vagy, de nem hiszem, hogy férfi létedre, húszon év felett örülnél, egy "i love you-s" feliratú macinak. Szóval én kicsit megerőltetném magam, lánynak könnyebb vásárolni. Szóval gondolom azért ismeritek már egymást, esetleg nincs olyan dolog amit sokszor hangoztat, hogy milyen rég vágyik rá? esetleg valami hobbi? Pl én a barátomnak (driftversenyző) difit vettem. Jó tudom így viccesen hangzik, de örült neki, mert személyes volt. Nem pedig elcsépelt polcról levett tárgy. Esetleg ha valamit mesélnél róla, mivel foglalkozik, milyen beállítottságú, tudnánk segíteni, milyen árba szeretnél vásárolni neki. Vagy pl az én párom tudta, hogy nagyon rég vágytam Havasi koncertjére, és meglepett egy koncertjegyekkel.
2016. jan. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!