Hölgyek ti örülnétek ilyen évfordulós ajándéknak? Három közül melyik tetszetősebb? Pasik is írhatnak
Most leszünk 1 évesek, ékszereket nem igazán szereti, és gondoltam rendelek neki egy ilyen kulcstartót:
Szív jelölné a napot amelyen pont egy éve találkoztunk :)
2. Illetve gondoltam ilyenre, erre a monogramunk és a tali dátuma lenne gravírozva: [link]
3. Erre pedig csak a megismerkedésünk dátuma:
Nekem ezek túl giccsesek, túl konkrétak.
Persze, ha tinik vagytok, akkor lehet, hogy ez a jó ajándék.
Én a kedvenc virágomnak örülnék.
Ha a 3 kulcstartó közül kéne választani, akkor az 1.
Tudom, hogy a pasik utálják, ha aranyosnak tartják őket, de aranyos vagy :-)
Nekem az első nagyon tetszik, nagyon jó ötlet. Az utolsó meg tök jól néz ki. De inkább az első!
Ő tipikusan az a típus, aki ha lenne ilyen díj, megérdemelné a legérzékenyebb női címet. Ilyen lelki világú lányok ezt szerintem nagyon tudják értékelni, aki másabb típus, az nyilván kevésbé :)
Ha ilyen érzelmes típus, ahogy mondod, akkor első. Nekem harmadik is nagyon tetszik, de az inkább laza bohókás, mint én. De persze ő is lehet laza, bohókás, amellett, hogy érzelmes. Írd meg melyik lett végül :)
Második viszont szerintem giccses!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!