Szerintetek ez az ajándék mit jelenthetett?
Figyelt kérdés
A barátomtól névnapomra kaptam egy gyűrűt.
Lassan 1éve leszünk együtt.Komolyakat köszi
2014. aug. 27. 21:38
11/18 A kérdező kommentje:
Ezüst szóval nem hiszem ,h kìnai piacról hozta.:-D
Làtom valakit nagyon zavart,h rossz helyt van a kérdés ,de sztem még több millió ilyen "szexuális" jellegű kérdés van, ami nem ebbe a témába tartozik. ;-)
2014. aug. 27. 22:31
12/18 anonim válasza:
Ha meg akarta volna kérni a kezed, azt gondolom, aranygyűrűt vett volna.
A pasik nem törik a fejüket, hogy az ajándékuk ugyan milyen üzenetet hordoz... örülj neki, és reménykedj, hogy egyszer majd elhangzik a nagy kérdés is!
13/18 anonim válasza:
Névnapi ajándék. Ha el akart volna jegyezni, akkor karikagyűrűket vesz.
14/18 anonim válasza:
nem akart nyakláncot venni :D
15/18 anonim válasza:
Addig maceráltad vele, amíg vett egyet. Semmit nem jelent.
16/18 anonim válasza:
Figyelj, ez egy sima névnapi ajándék, ne logikázd túl. Én lány vagyok, mégse gondolnám semmi egyébnek, mivel ha megkérné vele a kezedet, akkor a kérdést is feltette volna hozzá, nemcsak úgy átadja a gyűrűt, hogy "Boldog névnapot!".
17/18 anonim válasza:
Szerette volna, ha van egy gyűrűd. Ennyi. Ha nagyon érdekel, hogy elvenne-e, kérdezd meg tőle.
18/18 anonim válasza:
Gyűrűt nálunk csak az kap ajándékba akivel a fiúnak komoly szándékai vannak, ezt hívják most már foglaló gyűrűnek is akár. De ez hagyomány nem mindenhol így van. Én nem fogadnék el akár melyik férfitől gyűrűt semmilyent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!