Szerintetek ez az ajándék mit jelenthetett?
Figyelt kérdés
A barátomtól névnapomra kaptam egy gyűrűt.
Lassan 1éve leszünk együtt.Komolyakat köszi
2014. aug. 27. 21:38
1/18 anonim válasza:
Kaptál tőle egy gyűrűt. Ha megkérte volna a kezed, akkor feltette volna a kérdést is.
2/18 A kérdező kommentje:
Igen csak nem volt kérdés.
2014. aug. 27. 21:40
3/18 anonim válasza:
ha megkérte a kezed, akkor az
ha eljegyzett, akkor az
ha egyik se akkor csak gondolta miért ne díszíthetné gyönyörű kacsód egy szép gyűrű
mellesleg névnapi ajándék
de hogy ez hol szexualitás....? O.o
4/18 A kérdező kommentje:
Máshol nem kapnék vàlaszt rá.
2014. aug. 27. 21:42
5/18 anonim válasza:
szt semmit, maximum annyit tudnék beleképzelni, hogy a többi pasi észrevegye a gyűrűt az ujjadon... de ez sem valószínű
6/18 anonim válasza:
Én is kaptam már barátomtól gyűrűt. Megajándékozott, mert szeret, és én ennek nagyon örültem. Semmi egyebet nem gondoltam hozzá. Örülj te is, hogy így kedveskedett neked.
7/18 anonim válasza:
ez volt akciós, lehet hogy karláncot vett volna de az most nem volt akciós
8/18 A kérdező kommentje:
Kössz a lelombozást 7es. Jól esett ;-) :-).
2014. aug. 27. 21:48
9/18 anonim válasza:
Bocs, de ha logikusan gondolkodsz ez is lehetséges a mindennapokban.
De az is lehet h kínai piacon vette
10/18 anonim válasza:
egyébként miért nem kérdezted meg tőle hogy milyen alkalombóól? bár valószínűleg semmilyenből, csak névnapra és mert azt gondolta tetszik neked
tudod a férfiak nem gondolják ám annyira agyon a dolgokat mint a nők....
mellesleg egyikünk sem a barátod, szóval honnan lehetne ezt biztosra tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!