Mit adjak anyáék házassági évfordulójára?
Figyelt kérdés
Egy 12 éves lány szemszögéből nézzétek2014. máj. 19. 20:23
11/15 anonim válasza:
Szerintem sem kell venned nekik semmit. Ez az ő ünnepük bár azt sem tartom rossznak ha megajándékozod őket. Minden családban más fajta hagyományok vannak. Lehet, hogy nálatok pont ajándékozás van ilyenkor és nem kell leírni, hogy 12 éves létére mit csináljon vagy mit ne csináljon tekintve, hogy jó néhány 12 éves fejlett a korához képest. Ezen kívül, ha te 15 évvel idősebb vagy a kérdezőnél és mégis beszállsz egy ilyen primitív vitába akkor nem sok jót tudok mondani. De! A szemszögedből is meg kell vizsgálni a dolgokat és ha te úgy gondolod, hogy milyen lenne ha az anyukám ajándékot venne nekem meg a barátomnak/barátnőmnek akkor teljesen igazad van. Bár nagyon remélem, hogy a szüleid 50. házassági évfordulóját nem fogod lerendezni egy Boldog házassági évfordulót!-tal. Ez az egész tényleg csak nézőpont kérdése. Visszatérve a témához...Nagyon sok ember szokott ajándékozni házassági évforduló alkalmából. Még én is. Elvégre nem hagyhatom ki hogy ne süssek a szüleim 20. házassági évfordulójára egy tortát. De egy 12 éves szemszögéből bőven elég ha összebeszélsz apukáddal, hogy mit vegyen az anyukádnak. Vagy fordítva. Én is ezt tettem régen. :) Remélem nem köveznek meg amiért egy vitát akarok elfojtani. Ja és azt is hogy tudtam segíteni! :)
12/15 anonim válasza:
A "báttyád" adta neked mi? De azért elmúltál 12, csak épp egy általános iskola másodikos szintű szót nem tudsz még hiba nélkül leírni, vagy hogy is van ez?
13/15 anonim válasza:
Hát mi mást adnál mint ajándékot????? XDXD
14/15 anonim válasza:
Én is mindig adtam anyának valamit házassági évfordulóra, mindig valami apróságot :D
15/15 Gabica12105 válasza:
Szerintem sem kell max ha esetleg kerek évforduló, de még akkor sem szoktak, bár mi mamáéknak összedobtuk a pénzt és befizettük őket nyaralni, de ez 50. házassági évforduló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!