Első házassági évforduló?
Figyelt kérdés
Mit vegyek/adjak a férjemnek??
Tudom, hogy én ismerem, nekem kell kitalálni, minek örülne.. már annyi mindent kapott az évek alatt, de egyszerűen nincs ötletem... elmegyünk vacsizni, majd egy kilátóhoz, vettem egy ilyen 'mécsessel repülő lufit', nem tudom, mi a neve... meggyújtod alul ami benne van kis lap, és felrepül, szivecske alakú... tudom, nyálas, de nekem tetszik :)
Vennék neki még valamit, hatalmas összeget sajnos nem tudok rászánni, gyűjtünk, és az ilyen kiadásokat amúgy is megbeszéljük előtte..
Van valami ötlet? Csini ruca, haj stb, az oké, csak valami különleges? Mégiscsak 1. évforduló... :)
2013. okt. 11. 20:37
11/11 anonim válasza:
esetleg jövőre ötlet: bor,édesség, elutazás, wellness hétvége, ékszer...
és szerintem nagyon jó program volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!