Első házassági évforduló?
Mit vegyek/adjak a férjemnek??
Tudom, hogy én ismerem, nekem kell kitalálni, minek örülne.. már annyi mindent kapott az évek alatt, de egyszerűen nincs ötletem... elmegyünk vacsizni, majd egy kilátóhoz, vettem egy ilyen 'mécsessel repülő lufit', nem tudom, mi a neve... meggyújtod alul ami benne van kis lap, és felrepül, szivecske alakú... tudom, nyálas, de nekem tetszik :)
Vennék neki még valamit, hatalmas összeget sajnos nem tudok rászánni, gyűjtünk, és az ilyen kiadásokat amúgy is megbeszéljük előtte..
Van valami ötlet? Csini ruca, haj stb, az oké, csak valami különleges? Mégiscsak 1. évforduló... :)
"elmegyünk vacsizni, majd egy kilátóhoz"
"Vennék neki még valamit"
de azért köszi
Első házassági évforduló
Ezután minden októberben minket nyaggatsz majd?
Ha szereti az ilyesmiket, akkor varrj neki valami aranyosat.
Babzsákállat zokniból, és társai...
"ha értelmes, felnőtt emberhez méltó választ nem tudsz adni, akkor maradj inkább csendben"
Kedves kérdező! Ez az ELSŐ évfordulótok. Ha más most nincs felnőtt emberhez méltó ötleted, akkor ne csodálkozz, ha ezt az orrod alá dörgölöm. 32 éve vagyok házas, de még soha senkitől nem kellett tanácsot kérnem, hogy az ÉN feleségemnek minek örülne.
álljatok már le, az istenit...
nem azt mondta, hogy EGYÁLTALÁN nincs ötlete
sőt, nagyon is jó programot szervezett
mindent kitalált
csak még valami pluszt is szeretne, és ezért kér tanácsokat
annyira szánalmasak tudtok lenni néha...
7es, köszönöm... értelmes ember lehetsz amúgy, ha nem tudsz még szöveget értelmezni sem, kedves 6os!
amúgy tárgytalan, tegnap volt az évfordulónk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!