Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Melyik volt a kedvenc ajándéko...

Melyik volt a kedvenc ajándékod, meglepetésed?

Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdés érkezik, hogy ki, mit venne, csinálna, adna a párjának, vagy ki mit vett, csinált, de azt sosem kérdezzük meg, hogy kit mivel leptek meg, ki minek örült a legjobban. Ti melyik ajándéknak, meglepetésnek örültetek a legjobban? Elmondom én minek, nem tudom hányadik évben, hányadik hónapban volt, de hideg tél volt, este értem oda a páromhoz és a szobában mindenhol gyertya volt, az ágy közepén két fa tálca volt, forró melegszendvics és a kedvenc salátám, uborka, paradicsom, kukorica, ezersziget öntet. Nagyon nem számítottam erre, mert az én barátaim soha nem voltak olyan típusok, akik készülnek a másiknak valamivel, csak úgy, vagy akár ünnepeken, nagyon sokat ettem.
2013. szept. 5. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem 2 éve, tavaly és idén is meglepett a férjem..

2 éve azt hittem hogy nyáron a szokásos Magyarországi 2-3 hetes nyaralásunkra megyünk haza. (Külföldön élünk) Mivel mindig a férjem veszi a repülőjegyeket, így nem is foglalkoztam azzal hogy melyik reptérre, és milyen géppel megyünk.Nem nagyon szeretek repülni, így nem is vagyok képben a repülőtársaságok terén. Azt mondta hogy X. géppel megyünk haza 3 hétre.. Oké.. Fel is szálltunk a gépre, én szokásomhoz híven már aludtam is..(rögtön be tudok aludni) amikor felébredtem, feltűnt hogy több mint 2 órája repülünk, és még mindig repülünk.. Akkor mondta el, hogy az úti cél nem Budapest hanem Kairó.. Mindent titokban elintézett. Csodálatos 3 hetes nílusi hajóutunk volt..

Tavaly kocsival mentünk haza nyaralni, és amikor jöttünk vissza akkor jött a meglepetés.. Velencébe vitt. Csodálatos 5 napot töltöttünk Velencében.. Erről sem tudtam..

Idén mivel nagy melegek voltak Angliában is, kivettünk 1 hét szabit, hogy kicsit elmenjünk kirándulni.. Elmentünk egy szabadtéri programra, ahová minden évben hagyományosan elmegyünk. Azt hittem a csata jelenet, és a vásár nézelődése után hazamegyünk, de ekkor jött a meglepetés. Életemben először 3 napot tölthettem egy kísértet luxusszállodában..(Tudor szálloda, királyi lakosztály) Csodás volt..

2013. szept. 5. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, számomra minden ajándék azonos értékű. Nagyon hálás tudok lenni, ha meglepnek, mivel tudom, hogy foglalkozott azzal. De tényleg nem tudnék kiemelni.
2013. szept. 5. 22:50
 3/3 anonim válasza:

Nekem ez egy névnap ajándék volt pedig egyébként nem is szoktam tartani.

Egy lány,aki amúgy egy neten megismert barát felírta egy papírra,hogy Boldog névnapot xy,lefotózta ahogy tartja és csak azért várt éjfélig,hogy elsőként köszönthessen fel.

Lehet,hogy másnak nem nagy dolog,de nekem sokat jelentett :)

2013. szept. 6. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!