Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Szerintetek igy is fog örülni...

Szerintetek igy is fog örülni vagy fújjam le és keressek más ajándékot?

Figyelt kérdés

Évfordulónk lesz hamarosan,párom sosem repült még,igy sétarepülést gondoltam.

A közelben viszont egyetlen reptér van,és csak fix negyedórás kört vállalnak.Igy egy ilyenre foglaltam iőpontot.Többször mondta már hogy kipróbálná.

Erre látunk alacsonyan szálló repülőt,sbeszélgetünk,és kzli,hogy annyi amit ezek repülnek ne éri meg,akkor már legalább egy órás legyen.

Két bökkenő van: itteniek nem vállalnak 1 órát,nincs is rá pénzem(bő felárért vállanák gondolom),megyünk nyaralni,arra kell a pénz.A negyedórás se 2ezer lesz.

Pest mellett van fél órás kicsivel drágábban mint itt,árba még bele is férne,de oda fel kell menni,már nem meglepi,mint itt,hogy kézenfogom és elsétálunk 10 perc alatt,és magasból megnézzük a jól ismert helyeket.

Fújjam le az egészet és vegyek egy órát/karkötöt,akármit?

N

2012. júl. 13. 09:36
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szerintem remek ajándék volt. Én is sétarepülést kaptam 18. szülinapomra, imádtam.

Mostanában Nyíregyen volt bemutató, csak nem ott jártatok?

2012. aug. 10. 15:46
 12/12 A kérdező kommentje:

nem,hanem egy másik reptéren,ahol a nyiregyire készültek fel külföldi pilóták,még a vb előtt 1 héttel (igy 2 méterről nézhettük őket).

Bár nyiregyen is voltunk,láttuk a szombatiakat,arra már azt monta hogy azt már nem merné,bőven elég volt párszor amikor megingott a szél velünk :)

2012. aug. 10. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!