Mit tennétek ebben a szituban?
Nálam kiverte a biztosítékot. Hetek óta készül a férjem valami meglepetéssel a holnapi házassági évfordulónkra. Ehhez az is hozzá tartozik, ohgy meg kell szervezni a gyerekere felvigyázást is. Sógornőm múlt héten mikor találkoztunk kottyantotta el magát,hogy majd jönnek ám amikor a házassági évfordulónk lesz és ellesznek a gyerekekkel. hát erre kiderül,hogy ő nem fog vigyázni a gyerekekre,mert neki fontosabb hosszú hétvégére indulni az nap a barátjával ( Holott férjem számított rá) Anyóséknak felvetette az ötletet menjenek moziba. A helyzet az,hogy anyós ma este ( mielőtt a kérdést kiírtam volna) hívta a férjem,hogy hát nem viszik el a gyerekeket még sem moziba, mert nincs pénz. Férjemnek csak az ingerült és csalódott hangját hallottam a telefonból.. néhány elejtett mondatból tudom,hogy erről lehetett szó. Apósnak már nincs egy fillérje sem a nyugdíjából amit 20-án kapott anyós ma kapta meg de az unokákra nincs keret, mert holnap be4 kell vásárolni. Pedig tegnapelőtt is nagy bevásárlás volt.
Nálam cserben hagyás szagú az egész mind a nagyszülők, mind a sógornőm részéről. Azért nem az én húgom és a szüleim jönnek, mert ők potom 200km-re laknak és csak egy délutánról van szó.
Nem arról van szó,hogy nem lesz aki vigyázzon a gyermekre... hanem arról, ohgy lehetett volna egy jó programjuk és a nagyszüleik ismét képtelenek költeni rájuk. Nem is lepődöm meg. Inkább sógornőm akaszt ki.
jogos az,ohgy rosszul esik? Nem engem bántanak meg hanem a férjem, elvileg az ő szerettük is.
"De sógornőmtől aki egyedül állós, csak barátja van"
Ez elég lekezelően hangzik. Tudod, neki a saját élete fontos, annyira, mint neked a tied. Ha te semmibe veszed az övét, miért tartaná a tiedet fontosnak?
Miért nem tudjátok azt a rohadt mozijegyet kifizetni?
És miért nem tudtok baby sittert fogadni?
Jobb belemászni mások életébe?
Engem irritál a stílusod, mint valami Miss. Világközepe.
Nem olvastam el a válaszokat.
Én megértem hogy mérges vagy,becsapva érzed magad. Másrészről viszont nem értem a reakciódat,hiszen nem kötelező senkinek a gyerekeidre vigyázni. Még ha megígérték akkor sem. Azt hogy a húgi más programot talált,azzal sincs gond. Neki a másik program jobban hangzott. A nagyszülőket is megértem,mert ma már tényleg nem olcsó a mozi sem. Bár én sosem kértem a nagyszülőket,hogy vigyázzanak az unokára,de ha megkértem volna,hogy vigyék moziba,eleve adtam volna pénzt is.
Írod,hogy a nagyszülők szerint be kell vásárolni ezért nincs pénz. Mi van ha igaz amit mondott? Hiába vásároltak be már korábban, lehet,hogy az aggodalom,hogy nem lesz elég a kaja újabb bevásárlást igényelt.
Legközelebb vagy hívjatok pár órára babysitert, vagy adjatok pénzt a nagyszülőknek eleve.
Én úgy gondolom olyan problémát kreáltok, amit nem kéne....
Anyósodéknak nincs pénzük mozira, adni kell nekik, rögtön kiderül, hogy ez csak kifogás volt vagy valóban emiatt nem akarták vállalni a gyerekeket. A másik, nem is értem miért KELL moziba vinni a gyerekeket? Nem tudnának úgy vigyázni rájuk, hogy otthon játszanak? Sógornődék azért szólhattak volna előbb, hogy mégsem érnek rá, vagy meg se kellett volna, hogy említsék a vigyázást, ez tény. De anyósodékra miért haragszol, ha nem tudják elvinni moziba a gyerekeket, mert a pénz mozi helyett bevásárlásra kell, ezt nem értem....
Miért ne bízhatná az ember a gyereket a nagyszülőre nem értem. miért kéne teher legyen a nagyszülőnek az unokája? Ne ismerje fogadjunk minden alkalommal inkább bébiszittert ( amit egyébként nem tudnánk megfizetni). Számomra ez olyan furcsa felfogás.
Miért ne jöhetne el vigyázni a keresztgyerekére a keresztszülő aki mellesleg a sógornő?
Nem értem ezt a mai felfogást.
Fenn akadtok a pénzen, és fenn akadtok azon, ohgy rokonokra akarom bízni a gyerekeim.
közben senki nem látja a lényeget kivéve a 3,5 válaszolókat. Nekik köszönöm.
nem értem én a világot egyszerűbb azt látni,ohgy Miss világközepe, ahogy itt írta valaki,m int észre venni,hogy egy számunkra fontos pár óráról szól a dolog.
s még azt sem kell csinálni amit kértünk, bár örültünk volna neki.
Csak azért esik rosszul,mert eddig még semmilyen pénzes dologra nem vitték el őket. Se egy állatkert, se egy majális, se egy strand. Mindig mi visszük és fizetjük. Ha velünk jönnek még az ő belépőiket is. Ennyi.
De NEM KELL elvinni őket moziba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!