Miért baj a nőknek ha a férfi elfelejti a születés/név napjukat?
Sokszor hallom hogy " ja a férfiak sose tudják mikor van az ember névnapja vagy évfordulója...."
Miért baj ez?
Azért nem szeretik ezt a nők, mert ők meg tudják, és elvárják, hogy "ha én tudom tudd te is..."?
Vagy azért nem örülnek, mert Ők készülnek valamivel és amikor a másik megtudja, és bejelenti hogy "elfelejtettem, ne haragudj..." akkor csalódottak lesznek?
egyre jobban kezdem azt érezni, hogy nálunk meg vannak fordulva a szerepek.
legkorábban délben jövök rá, h az emberemnek valamilyen napja van, és hoppá, legalább egy telefont meg kéne ereszteni, estére meg kitalálni minimum egy stiptease műsort, ha már mással nem készültem :D
ő meg? már a szülinapom előestéjén elvisz vacsorázni, reggel behozza a kávét, este rózsaszirmokkal önti tele a lakást, és még tesz rá pár mécsest is. az ajándékról nem is beszélve.
azt hiszem az én uram a tökéletes férfi, én meg az antinő :)
najó, idén azt kérte, hogy csináljam meg szépen rendesen a forgalmi vizsgámat, ha már a szülinapjára esik. jövőre lesz neki a 25. arra már illene készülni valami igényessel...:)
Miért felejtenek a férfiak?
Mert a nők folyton emlékeztetik:)
Nem emlékszem a születésnapodra nagyjából = nem vagy fontos nekem.
A férfiaknak miért baj, ha a nő szex helyett bejelenti, hogy "most nincs kedvem, fáj a fejem" ?
Hozzáteszem, google naptár és okostelefonok korában elég nehéz lehet elfelejteni életed egyik legfontosabb szereplőjének születésnapját. Szerintem.
#15 voltam.
Szerintem mindegy, hogy milyen nemű, aki elfeledkezik a számára legfontosabb személy fontosabb dolgairól sz bunkó vagy neveletlen. Legyen az évforduló, név/születésnap, ballagás vagy akármi. Nem hinném, hogy ez egy felnőtt embernek nehézséget okoz.
Akkor tudom normálisnak mondani egy párnál, ha mind a ketten úgy egyeztek meg, hogy nem tartanak ilyen napokat, de akkor egyikükét sem.
Részemről ÉN számomra ez össze-nem-jövési indok.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!