Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Miért baj a nőknek ha a férfi...

Miért baj a nőknek ha a férfi elfelejti a születés/név napjukat?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom hogy " ja a férfiak sose tudják mikor van az ember névnapja vagy évfordulója...."

Miért baj ez?

Azért nem szeretik ezt a nők, mert ők meg tudják, és elvárják, hogy "ha én tudom tudd te is..."?

Vagy azért nem örülnek, mert Ők készülnek valamivel és amikor a másik megtudja, és bejelenti hogy "elfelejtettem, ne haragudj..." akkor csalódottak lesznek?

2012. jún. 27. 16:05
1 2 3
 11/24 Lia_18 válasza:
60%
A párom fejből ledarált nekem egy office telepítő kódot, de a születésnapomon és a névnapomon gondolkodnia kellett :) Nincs ezzel baj,nekik ez nem olyan fontos,mint nekünk nőknek.Mi szeretünk anyáskodni,gondoskodni,meglepni és minden aprósággal jelezni szerettünknek, hogy mennyire fontos. Ők csak mondják,nem nyálaznak,nem érzelegnek,mondják. Ha meglepit szeretnék,időben szólok,hogy közeleg a szülinapom,de rendszerint aznapra elfelejti és max este jut eszébe,amikor hoz valamit az útbaeső virágboltból :)Nincs harag, szeretni kell őket úgy,ahogy vannak :)
2012. jún. 27. 17:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és még a saját névnapom is elfelejtem. Állandóan kapom az osztást minden hülye rokontól, hogy nem köszöntettem fel, de 2 munkahely és tanulás mellett sajnos nem egész nap azon jár az eszem, hogy van e Apolka nevű rokonom. Bocsánat, ha kiérződik a felháborodás meg a többi az írásomból, de tényleg olyan rossz, hogy állandóan le vagyok cseszve, hogy megint nem köszöntöttem fel X-et, holott pl az én névnapomon senki sem hívott, illetőleg gyakran azt sem tudom, hogy hányadika van, de ha tudom is, akkor sem vagyok előrébb, mert fogalmam sincs, hogy kinek a napja az. Nagyimat Máriának hívják, múltkor felhívtam, felköszöntöttem, erre tök sértődötten közli, hogy ő nem akkor, hanem szeptemberben ünnepli. Mert, hogy Máriából is kettő van egy évben. Hát köszi... Én egyáltalán nem csinálok problémát, ha vki elfelejti a névnapom, amúgy is hülyeségnek tartom, mint ünnepet. A többi ünnepet nagyon szeretem, a szülinapokat felírom magamnak, azzal nincs gond. De névnap?
2012. jún. 27. 18:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

egyre jobban kezdem azt érezni, hogy nálunk meg vannak fordulva a szerepek.

legkorábban délben jövök rá, h az emberemnek valamilyen napja van, és hoppá, legalább egy telefont meg kéne ereszteni, estére meg kitalálni minimum egy stiptease műsort, ha már mással nem készültem :D

ő meg? már a szülinapom előestéjén elvisz vacsorázni, reggel behozza a kávét, este rózsaszirmokkal önti tele a lakást, és még tesz rá pár mécsest is. az ajándékról nem is beszélve.

azt hiszem az én uram a tökéletes férfi, én meg az antinő :)

najó, idén azt kérte, hogy csináljam meg szépen rendesen a forgalmi vizsgámat, ha már a szülinapjára esik. jövőre lesz neki a 25. arra már illene készülni valami igényessel...:)

2012. jún. 27. 18:12
 14/24 anonim válasza:

Miért felejtenek a férfiak?

Mert a nők folyton emlékeztetik:)

2012. jún. 27. 18:15
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem emlékszem a születésnapodra nagyjából = nem vagy fontos nekem.

A férfiaknak miért baj, ha a nő szex helyett bejelenti, hogy "most nincs kedvem, fáj a fejem" ?

2012. jún. 27. 18:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáteszem, google naptár és okostelefonok korában elég nehéz lehet elfelejteni életed egyik legfontosabb szereplőjének születésnapját. Szerintem.

#15 voltam.

2012. jún. 27. 18:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy, hogy milyen nemű, aki elfeledkezik a számára legfontosabb személy fontosabb dolgairól sz bunkó vagy neveletlen. Legyen az évforduló, név/születésnap, ballagás vagy akármi. Nem hinném, hogy ez egy felnőtt embernek nehézséget okoz.

Akkor tudom normálisnak mondani egy párnál, ha mind a ketten úgy egyeztek meg, hogy nem tartanak ilyen napokat, de akkor egyikükét sem.

Részemről ÉN számomra ez össze-nem-jövési indok.

23N

2012. jún. 27. 19:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez nem tipikusan női dolog, szüleimnél ma pont fordítva volt. Van, akinél fontos az ilyesmi, van, akinél nem, engem speciel nem izgat, ha elfelejtik, de én eleve visszahúzódó vagyok és nem szeretek középpontban lenni.
2012. jún. 28. 01:31
 19/24 anonim válasza:
34%
Nekem is borzasztóan fontos egy párkapcsolatban, hogy tudja a kedvesem a születés- és névnapomat. Mi az urammal több, mint 4 éve vagyunk együtt. Korábban nem voltak ilyen jellegű problémák, ugyanis ő rendkívül büszke rá, hogy minden fontos ismerősének tudja a születésnapját és névnapját. Na most 2011 őszén a nevem napján végig együtt voltunk, de semmit nem mondott. Én nem is szóltam, gondoltam biztos este akar előrukkolni vmivel. Semmi. Késő délután a szüleim meghívtak minket vacsorázni, ott is folyamatosan koccintottak az egészségemre, mondták, h "na a kis névnapos kislányunk", direkt ránéztem a barátomra, de arcizma sem rendült. De még itt sem ástam el az egészet. Aztán hazaértünk, leült a gép elé, kérte, h csináljam meg a másnapi kajáját. Akkor már kezdtem nagyon ideges lenni, és kérdezte, h mi a bajom. Én meg visszakérdeztem, hogy nem szeretne-e mondani nekem valamit? Nem jött rá, h mi van, így közöltem, h legalább egy "boldog névnapot" jól esett volna. Aztán akkor nézett rám nagy szemekkel, h "de hát holnap lesz a névnapod". És mondtam neki, h előző években tudtad, hogyhogy most nem, meg én csak tudom mikor van a névnapom, nem véletlenül aznap vittek vacsorázni a szüleim minket. Aztán csak elhitte, h névnapom van, mondta, h bocsi, de ő másnapra hitte. Aztán másnap persze jött a kompenzálás, kaptam egy halom ajándékot, de ez nem érdekel. Mert nem az ajándék volt a lényeg, hanem a figyelmesség, hogy tudja mikor van, nem előtte nap, nem utána nap, hanem az adott napon. És az egésszel nem lett volna semmi bajom, ha nem hangoztatja nekem ezerszer, h ő mennyire tudja a számára fontos emberekhez kapcsolódó dátumokat, meg nem látnám, h az exeinek mindig időben írja a szüli-névnapi köszöntőket. Erről ennyit. Ha alapból nagyon feledékeny egy férfi, akkor írja fel, ha meg jó agya van, jegyezze meg, tartsa fejben. Ez egy eléggé apró dolog, nem hiszem, h túl nagy erőfeszítésébe kerül bárkinek.
2012. jún. 28. 11:16
 20/24 anonim ***** válasza:
39%
Most komolyan azért, mert azt hitte, hogy egy nappal később van a névnapod ekkora hisztit rendezel? Mikor még soha nem felejtette el, csak most összekeveredtek a dolgok a fejében? Csoda, hogy még mindig van férfi, aki elvisel...
2012. jún. 28. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!