Lányok, ti mit vettetek évfordulóra? Fiúk, miknek örülnétek?
Nem veszünk semmit egymásnak. El szoktunk menni valahova egy hétvégére.
Csak tavaly és idén kaptam ajándékot is. Idén eljegyzési gyűrűt, tavaly nyakláncot, gondolom az volt a próba :)
Ágyrecsegtetős szexet.
Béla, 25
Béla xD
Rendes jól működő párkapcsolatban nincsen szexhiány...
Kedves kérdező!
Annak nincs semmi értelme, hogy itt pl 50ember megírja ki mit vett s ki minek örülne!
Miért?
Mert minden ember más személyiség, mást kedvelünk, szeretünk s mással foglalkozunk.
Pl én leírnám, hogy csőtoll szett (művész vagyok), azzal szerinted mit kezdene párod?
TE vagy vele, TE ismered!!! NEM mi!
Évforduló...nah...mit csináltatok eddig???
Dugtatok, nyali fali és semmi ismerkedés?
Nem ismered 1 vagy hány év után a párodat?
Nem is vagytok igazi párok.
Egy év alatt is tudni lehet mit szeret legalább.
Menjetek el egy fürdőbe vagy béreljetek pályát teniszhez vagy valami, élvezzétek ki a helyzetet s egymást közbe beszélgesetek, ismerjétek meg egymást...
Mai modern probléma még: az igazi randi, ahol beszélgetésre alapul, egymás megismerése s hogy passzolnak-e egymáshoz.
Vagy legalább süss valami finomat, amit imád.
Hajrá! Szedd össze magad s ismerd màr meg szerencsétlent... Vagy szakítsatok.
Én minek örülnék?
Sok mindennek. A vénusz légycsapójától kezdve a tudományos dolgokon keresztül az élményekig. Bár jól jönne több infó.
Ahol a szex ajandekszamba megy, ott gond van..
amugy mi nem szoktunk ajandekozni, mert a ferjem inkabb lemond a sajat ajandekarol, mintsem ki kelljen vmit talalnia, szval... 😅
Amiket en meg az elejen vettem/ v kesobb vettem volna: ing, ps jatek es ahhoz valo fejhallgato, parfum, pulcsi, borotva szett, ora, ongyujto, puzzle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!