Ti mit tennétek a helyemben?
Kizártnak tartom, hogy 3 napos határidővel nem vállal egy cukrászda sem. Egyszerűbb tortát odamész, és a kezedbe nyomnak azonnal. Vagy lehet magánba is csináltatni. Kérdezd meg facebookon az ismerőseid, tuti, hogy tudnak ajánlani olyat a te városodban, aki vállal tortákat. Lehet, hogy nem több emeletes lesz és nem pont olyan, amit megálmodtál, de gyönyörű tortákat csinálnak háznál is.
Én a helyedben nem a kártérítésen gondolkodnék, hanem megoldanám a helyzetet.
Bocsáss meg az éjjeli válaszomért, nekem az 50 szeletes torta az nem "szűk családi kör". Fel sem tételeztem. Viszont nem kötelező, hogy egy torta legyen, lehet kettő vagy három normál torta is, különböző ízesítéssel, díszítéssel, és mindenki abból eszik, amit szeret.
Valóban fura, hogy csak a facebook oldalukra írták ki, de lehet, ma reggel az első dolguk lett volna hívni, hogy gond van.
Továbbra is úgy gondolom, keress megoldást, jobb a 3 normál torta, mint hogy egy esküvőn ne legyen torta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!