Azok, akik készíteni szokták az ajándékot, saját maguk is örülnének egy összetákolt valaminek?
A "saját maga készít ajándékok" nem egyenlö az "összetákolt valamivel"!
Igen sok kifejezetten igényes ajádnék van, amit az ajándékozó készített, meg igen sok tákolmány, amit vesznek valakinek.
Én farmertáskákat készítek, ajándékba is, meg megrendelésre is - szóval ez mint saját készítésü ajándék minden, csak nem összetákolt.
Hasonló szintü saját készítésü ajándéknak örülnék.
Jó, ha csak kötözködni akarsz, akkor miért kérdezel?
A neten természetesen ÁRULNAK szemetet is, de ha valakitöl rendszeresen MEGVESZIK, akkor az jó eséllyen normális valami.
De arra kiváncsi lennék, szerinted a nem maga -készítette-ajándék honnan lesz, ugyanis az sem terem a fán, valakik csinálják és csak azért, mert elöször egy üzletbe kerül és onnan hozzád, nem lesz más minösége!
igen, de gondolom kérdezőnek csak egy iphone vagy egy gucci a megfelelő szintű ajándék... és olyat tényleg nem tudsz diy készíteni, de legalább sok pénzt kiadhtsz rá.
amúgy igen, egy összetákolt valaminek is tudok örülni, az azt jelenti, hogy gondolt rám, és hiába van három balkeze és nulla forintja, akkoris adni akart valamit. pl. az (amúgy elismerem) borzasztóan kinéző macskás tolltartóm, amit egy kisgyerek varrt nekem, szülinapomra (tanítottam őt egy ideig) senki nem érti hogy a huszonnyolc meglévő darabból mért pont azt hordom, de eszébe jutott, utánanézett, megcsinálta, figyelt a dátumra, többet ér, mintha gyorsan lekapta volna az áruház polcáról, hogy "ezisjólesz"
Ha minimum olyan minőségű, mint amilyeneket én is szoktam adni és figyelembe veszi a személyiségem/stílusom akkor természetesen.
Nem csak összetákolt vackok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!