Milyen sajat keszitesu halloween jelmezeket tudnatok ajanlani?
Nekem van pár jól bevált házi jelmezötletem. ;)
Egyszerűek, de ha türelemmel készíted el, nem lesz szemetesláda :P
Madárijesztő:
Keress egy zakót és egy nadrágot, minnél elnyűttebb, szakadtabb, annál jobb!(A zakó alá vegyél fel egy kockás inget) Mindenféle színes és mintás anyagból vágj kifoltokat, és ragaszd a cuccokra. Szerezz egy marék szalmát vagy száraz füvet és tedd be a ruhák ujjába/szárába. Egészítsd ki a jelmezt esetleg egy régi kalappal és egy sima seprűvel (ne partvissal :D) és kész is vagy!
Múmia:
Szerezz egy fehér harisnyát és egy fehér, magas nyakú pólót, ezek lesznek a jelmezed alatt, hogy ne fázz. Kelleni fog még egy régi, fehér lepedő. Egy nagyobb tálba önts vizet és egy kis teát. Ebbe áztasd be a lepedőt mondjuk egy egész éjszakára. Ha megszáradt, vágd fel hosszú, keskeny csíkokra. Vedd fel a harisnyát és a pólót, és tekerd magadra a lepedőcsíkokat a lábadnál kezdve. Ha egy-egy anyagcsík véget ér, kétoldalú ragasztóval rögzítsd. Ha gondolod, tehetsz fel sminket is. Ehhez az arcodra kenj fel sok fehér színű alapozót és a szemed köré valamilyen szemhéjpúderrel fess sötét karikákat.
Remélem, segítettem.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!