Barátom szülinapja egybeesik az apja halálának évfordulójával. Hogyan kellene állnom a dologhoz?
Ugye a szülinapokat megszokás ünnepelni. A halálozás évfordulóján pedig megszokás emlékezni.
Na most ha a kettő egy napon van, ilyenkor hogyan kellene viszonyulnom az esethez? Nagy bulit nem "lehet" csapni, hiszen ő ilyenkor gyászol is egyben.
Édesapját nem ismertem. Ez lesz majd az első együtt töltött szülinapunk.
Szerintetek?
Nem szokott erről mesélni, én meg kényesnek tartom a témát...
Annyit mondott hogy nem fogja a családdal ünnepelni, és hogy nem is annyira érdekli a szülinapja.
De én azért mégiscsak szeretnék valamivel kedveskedni születésnapja alkalmából...
A szexizés meg a buli szerintem kiesett.
Ha elkészíted a kedvenc kajáját/süteményét, az jó lehet.
Szerintem lenyegtelen miota vagytok egyutt ha egy ilyen dolgot nem tudtok megbeszelni az mar regen rossz.
Mi nem tudjuk megmondani hogy koszontsd fel ilyen helyzetben o viszont ha normalisan kepesek lennetek egymassal kommunikalni ugy ahogy egy kapcsolatban kene, eltudna mondani mit szeretne.
Ezt mindenképp meg kell kérdezned, másképp nem megy. Az ember párjától ez egyáltalán nem tolakodás. Kerek perec mondd meg hogy "figyi, tudom hogy egybe esik a két dátum és nem tudom hogy mit szeretnél azon a napon".
Tartsd tiszteletben a kívánságát, ha egyedül akar lenni akkor ne forszírozd, ha szeretné hogy kimenj vele a temetőbe akkor menj, ha inkább szórakozna akkor abban is legyél partner. Többet nem tehetsz.
A természet néha nagyon kegyetlen tud lenni.Te nyugodtan emlékezz meg a barátod szülinapjáról,egy olyan ajándékkal ami kevésbé emlékezteti az apukája elvesztésére.
Úgy gondolom idővel a fájdalom is enyhül ahogy a fiatalember fel tudja dolgozni.
Ha náluk jöttök össze legyél olyan kedves,egy pár szál virágot vigyél a barátod édesanyjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!