Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Baj, ha ezentúl nem megyek ki...

Baj, ha ezentúl nem megyek ki a temetőbe Mindenszentekkor?

Figyelt kérdés

Nincs olyan rokonom, akit akárcsak ismertem is volna, már jóval a születésem előtt meghaltak.

Gyerekkorom óta a szüleimmel közös program. De betelt a pohár, hogy ott is csak veszekedni tudnak. Meg "katika ilyet vitt, ez meg olyat, ezeknek tellik rá, miért hamvasztották el xy-t, mi ez itt, miért nem hoznak rá".

Meg nem csak a hallattjaikhoz mennek, hanem végigzsűrizik az egész temetőt... Kin milyen ruha van, kikkel van, józsika miért nincs itt.

De hogy még a temetőben se tudnak viselkedni, az nekem sok volt. Meg nekem nem is jött át a hangulata sem, nem tudtamég a sírral se foglalkozni, mert lépten-nyomon valaki a nyakamban volt.

Majd, ha lesz olyan halottam, akit mégcsak távolról is ismernék, kimegyek, vagy családtag...

A másik, hogy nekem ebből a falusi, "ki mit mond, jucika farmerban jöttből" elegem van... Meg az egész hülyr faluból.

Meg az ment, hogy valaki meglátott és jött bratyizni, beszélgetni, mint egy vásárban... Nem is tudtad a sírt gondozni...

2018. nov. 2. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez egy ilyen falusi találka meg pletykaterjesztő alkalom, ezzel számolni kell. Ha ezt nem bírod, ne menj.
2018. nov. 2. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, akikhez kimentek, azok is mind ilyenek voltak.
2018. nov. 2. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ha ilyen az ember ha nem , ugyan igy jár mindenki.

Menj akkor ki egyedül ha van olyan akiről megemlékezel.

2018. nov. 2. 16:01
 4/7 A kérdező kommentje:

De hiszen pont, hogy senki nincs...

A másik, hogy a szüleim még ott sem tudnak viselkedni és káromkodtak, veszekedtek.

2018. nov. 2. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Még hány kérdést fogsz kiírni erről? Kb szó szerint van egy ugyanilyen kérdésed másik kategóriában.

Akkor ne menj. Minek ehhez itt megerősítés?

2018. nov. 2. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt Kérdező!

Határozd el, hogy Egyházmegyei Tisztséget Fogsz Betölteni Felnőtt Korodra! (Akkor majd nem fog háborogni tovább a lelked és nyugodtan alszol éjszakánként...)

Ui: a megpróbáltatás szerencsés gyümölcsét próbáltam "körülírni". Hidd el, hogy Jézus Krisztus SZERET TÉGED IS! (A Gyermeke vagy, a Nyájhoz Tartozol. Ne kóborolj el!)

2018. nov. 2. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:

6

Akevélység az egyik halálos bűn. Éppen beleestél.

2018. nov. 5. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!