Baj, ha ezentúl nem megyek ki a temetőbe Mindenszentekkor?
Nincs olyan rokonom, akit akárcsak ismertem is volna, már jóval a születésem előtt meghaltak.
Gyerekkorom óta a szüleimmel közös program. De betelt a pohár, hogy ott is csak veszekedni tudnak. Meg "katika ilyet vitt, ez meg olyat, ezeknek tellik rá, miért hamvasztották el xy-t, mi ez itt, miért nem hoznak rá".
Meg nem csak a hallattjaikhoz mennek, hanem végigzsűrizik az egész temetőt... Kin milyen ruha van, kikkel van, józsika miért nincs itt.
De hogy még a temetőben se tudnak viselkedni, az nekem sok volt. Meg nekem nem is jött át a hangulata sem, nem tudtamég a sírral se foglalkozni, mert lépten-nyomon valaki a nyakamban volt.
Majd, ha lesz olyan halottam, akit mégcsak távolról is ismernék, kimegyek, vagy családtag...
A másik, hogy nekem ebből a falusi, "ki mit mond, jucika farmerban jöttből" elegem van... Meg az egész hülyr faluból.
Meg az ment, hogy valaki meglátott és jött bratyizni, beszélgetni, mint egy vásárban... Nem is tudtad a sírt gondozni...
Sajnos ha ilyen az ember ha nem , ugyan igy jár mindenki.
Menj akkor ki egyedül ha van olyan akiről megemlékezel.
De hiszen pont, hogy senki nincs...
A másik, hogy a szüleim még ott sem tudnak viselkedni és káromkodtak, veszekedtek.
Még hány kérdést fogsz kiírni erről? Kb szó szerint van egy ugyanilyen kérdésed másik kategóriában.
Akkor ne menj. Minek ehhez itt megerősítés?
Tisztelt Kérdező!
Határozd el, hogy Egyházmegyei Tisztséget Fogsz Betölteni Felnőtt Korodra! (Akkor majd nem fog háborogni tovább a lelked és nyugodtan alszol éjszakánként...)
Ui: a megpróbáltatás szerencsés gyümölcsét próbáltam "körülírni". Hidd el, hogy Jézus Krisztus SZERET TÉGED IS! (A Gyermeke vagy, a Nyájhoz Tartozol. Ne kóborolj el!)
6
Akevélység az egyik halálos bűn. Éppen beleestél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!