Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adnátok/adnátok e valamit...

Mit adnátok/adnátok e valamit bérmálkozásra?

Figyelt kérdés

Tesóm barátnője most lesz bérmálkozó, tartanak utána egy ebédet, ahová meghívott a páromat és engem is. Mi külön élünk már szülőktől, de mondták, hogy majd ők rendeznek mindent, süti, ajándék, együtt adjuk,mi ne költsünk.

mégis úgy érzem, hogy illene vinni venni valamit.

ti mit tennétek a helyemben?

2018. máj. 30. 14:15
 1/5 anonim válasza:
Az unokahúgomnak is most volt, mi pénzt ádtunk neki. Általában ezüst és arany ékszereket szoktak adni, bár ez attól is függ, hogy miket szeret, milyen a stílusa és mennyit szeretnétek rá költeni. Esetleg nézz meg pár Thomas Sabo ékszert, én egy ilyen karkötőt kaptam még a bérmakeresztanyámtól.:)
2018. máj. 30. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:

az unokahugomnak gondolkodás nélkül pénzt adnék. de a tesóm barátnőjéről van szó... :)

ékszert nem szeretnék, rengeteg van neki. 25 éves lányról van szó egyébként.

2018. máj. 30. 16:40
 3/5 anonim válasza:
Oooooooh, így már más..:D csoki+virág?
2018. máj. 30. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebben a kommentben részletezett esetben egy csokor virág a megfelelő.
2018. máj. 30. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Rokonnak többnyire penzt szoktak adni szerintem. Tesód barátnőjének inkább virágot, esetleg valamilyen ajandékcsomagot adj.
2018. jún. 1. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!