Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adnátok a helyemben?

Mit adnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Kisbaba miatt egy kis időre itt hagyom a munkahelyem, ezért szeretném megajándékozni a kolléganőimet egy kis aprósággal. Nagyon sokat segítettek, tehermentesítettek a babavárós időszakban.

Mit adnátok ilyen szituációban?

Köszönöm!

2017. nov. 10. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
egy tepsi babafost
2017. nov. 11. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
bocsánatbocsánat.... HABOS BABAFOST!
2017. nov. 11. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
#1 #2 te egy igazi bunkó vagy,anyád büszke lehet rád!
2017. nov. 11. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek a harmadik hozzászólóval. Menj és keress másik játszóteret...
2017. nov. 11. 18:15
 5/8 anonim válasza:
71%
Kulcstartó esetleg (bár én a felmondásomkor ajándékoztam őket kulcstartókkal, mivel találtam a lakhelyemhez közelebbi melót, mindegyis - malacka, tigris, micimackó,stb. plüsössel, de nagyon örültek neki) :)
2017. nov. 11. 21:33
 6/8 anonim válasza:

Semmit.

Hívd meg őket magatokhoz, hogy láthassák a babát és készülj sütivel, kajával, piával. Ha nagyon venni akarsz valamit, akkor olyat, amit el tudnak fogyasztani )bor/édesség stb). Ilyen kis apróságoknak, amiket bedobnak a fiókba, semmi értelme.

2017. nov. 12. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Én teaválogatást, csokikat, teasüteményt és finomságokat ajándékoznék. Mindenképpen olyat,amit meg lehet enni/inni.
2017. nov. 12. 19:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Meghívnám őket, de nem fognak eljönni.:) Vidéken lakok, a többiek pedig szintén vidék egy Bp-i van köztünk. A babát fogják látni, mert nálunk az a szokás, hogy behozzuk megmutatni, ha már lehet vele kicsit mozogni.

Köszönöm szépen az eddig ötleteket, válogatok belőle!

Ez a bedobják a fiókba.... Szerencsére nem így vannak összerakva. Olyan helyen dolgozunk, ahol sűrűn jönnek mennek az ilyen "csemege" ajándékok, melyeket közösen fogyasztunk el.

2017. nov. 13. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!