Más is ünnepli a felszabadulás napját?
"Szégyelld magad, hogy nem ünnepled azt, hogy a Szovjetunió legyőzte a fasizmust. Minden normális országban minden normális ember igenis ünnepli, hogy 1945-ben(melyik országban melyik nap)végetért a II. világháború!"
Furcsa és érthetetlen módon törölték egy válaszomat, amelyben csak annyit írtam, hogy Németországot nemcsak a szovjetek győzték le, hanem több nyugati állam és az amerikaiak összefogása is.
Ahol pedig az oroszok győztek, ott abban nem volt köszönet, negyven évig fizettük a felszabadítás árát.
Most várom, hogy ezt a kommentet is bejelentse valami fanatikus és töröljék, mert azt is hozzá mertem tenni, hogy "más normális országban" (ahogy a kérdező írta) május 8.-án, a II. Világháború európai színterének végét ünneplik, munkaszüneti nappal.
Mi volt ebben sértő vagy nem ide illő?
Rejtély...
amúgy csak szólok az ellenkezőjét mondoknak amerika soha a büdös életbe nem szabadította volna fel ezt a szar országot!úgyhogy adjatok hálát de hogy is értenék meg a kapitalisták anyit megsugók orbán viktor sem űnnepli mert nekik akkor lett róssz vagyis a szüleinek
de szerintem jobb volt a szocializmus!normális kórházi ellátás 55éves kor után nyugdíj europával versenyképes gazdaság és bérek!
Jah, persze, még hálaéneket zengünk majd Ivánnak, amiért méltóztatott betenni ide a bocskorát. A németek biztos nem lettek volna uralmon, miután egyre fogyatkozott a Wehrmacht ereje, nálunk is feladták volna a harcot.
Aha, persze, biztos azért borult a bili 90-ben, mert olyan hűdefa*za volt a gazdaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!