Valaki tud jó, vicces szivatásokat ápr.1-re?
Hát én tudnék egy módszert ahogy kitolhatsz vele.
Kétemberes a móka. (mármint rajta kívül)
Segítek szívesen.
Én lefogom az ismerősödet, te meg kinyalod a seggét.
Talán nem valami ütős lesz amit írok de legalább megpróbáltam segíteni:
-Oreo,Fogkrém: Veszel egy csomag Oreot a krémet kiszeded belőle, ls fogkrémet raksz a helyére.
-Kolbászok: Igazán Perverzeknek!!! Fogsz átlátszó damilt és felkötöd a virslire, kolbászra vagy nem tudom mire és fel akasztod őket a falra. Ott fognak lógni és biztos boldogok lesznek.
-Vizes pohár: A Legszarabb dolog a világon! Ugye teletöltöd a poharat vízzel és egy vékonyka papírlapot raksz alá(a tetejére mármint a szájára). Fejjel lefelé fordítod és kihúzod a papírt. Ezt érdemes üvegpoharakkal csinálni!Ezzel tele rakod a szobályát. És ha felfordítja nem lehet úgy elvenni hogy ne folyjon ki a víz! Garantált köcsögség!
-Duda,szék: Vannak azok a leengedős székek amikbe ha beleülsz lesüpped egy kicsit. Na az aljára felragasztod azt a tipikus szivacsos dudát és ha beleül valaki rögtön szívbajt kap mert az megszólal brutális hangon!
-Email: Csinálsz egy kamu email fiókot ami egy márka és írsz egy olyan emailt amiben mindenfélét felsorolsz hogy vett zsírégető tablettát 100000 forintért!
Amúgy én ezeket Cresser/CsChannel -től szedtem szerintem less bele a videójukba és onnan is nézhetsz ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!