Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Valaki tud jó, vicces szivatás...

Valaki tud jó, vicces szivatásokat ápr.1-re?

Figyelt kérdés
Szeretném megtréfálni az ismerőseimet...Nagyobb jellegű dolgot keresek,akár el is látogatnék hozzájuk...Viccesnek de közben szivatósnak is kellene lennie.Olyan emberekkel is csinálnám akik pl nem szeretnek szóval jól jönne valami ütős húzás...(Kerestem neten de nem találtam megfelelőt szóval nem kérek "tele van az internet ilyenekkel" válaszokat thx)

2018. márc. 31. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Pedig tele van az internet ilyenekkel. Pl beirod youtube-ra hogy prank video 😂👏👏👏
2018. ápr. 1. 00:52
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

Hát én tudnék egy módszert ahogy kitolhatsz vele.

Kétemberes a móka. (mármint rajta kívül)

Segítek szívesen.

Én lefogom az ismerősödet, te meg kinyalod a seggét.

2018. ápr. 1. 02:25
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
"Olyan emberekkel is csinálnám akik pl nem szeretnek szóval szóval jól jönne valami ütős húzás..." Azert ezzel csak óvatosan, nehogy túl jól sikerüljön és tényleg ütős legyen a vége...
2018. ápr. 1. 22:04
 4/4 anonim válasza:
72%

Talán nem valami ütős lesz amit írok de legalább megpróbáltam segíteni:

-Oreo,Fogkrém: Veszel egy csomag Oreot a krémet kiszeded belőle, ls fogkrémet raksz a helyére.

-Kolbászok: Igazán Perverzeknek!!! Fogsz átlátszó damilt és felkötöd a virslire, kolbászra vagy nem tudom mire és fel akasztod őket a falra. Ott fognak lógni és biztos boldogok lesznek.

-Vizes pohár: A Legszarabb dolog a világon! Ugye teletöltöd a poharat vízzel és egy vékonyka papírlapot raksz alá(a tetejére mármint a szájára). Fejjel lefelé fordítod és kihúzod a papírt. Ezt érdemes üvegpoharakkal csinálni!Ezzel tele rakod a szobályát. És ha felfordítja nem lehet úgy elvenni hogy ne folyjon ki a víz! Garantált köcsögség!

-Duda,szék: Vannak azok a leengedős székek amikbe ha beleülsz lesüpped egy kicsit. Na az aljára felragasztod azt a tipikus szivacsos dudát és ha beleül valaki rögtön szívbajt kap mert az megszólal brutális hangon!

-Email: Csinálsz egy kamu email fiókot ami egy márka és írsz egy olyan emailt amiben mindenfélét felsorolsz hogy vett zsírégető tablettát 100000 forintért!

Amúgy én ezeket Cresser/CsChannel -től szedtem szerintem less bele a videójukba és onnan is nézhetsz ötleteket!

2018. ápr. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!