Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudtok vicces kapucsengő...

Tudtok vicces kapucsengő szivatásokat?

Figyelt kérdés
Baratomat meg akarom viccelni, hogy becsengetek hozza vmi hulye szoveggel. Tudnatok ilyenekez mondani?

2017. nov. 3. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Meghoztuk a szenet! Hova borítsuk?
2017. nov. 3. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a haveromat azzal szivattam meg, hogy:

"Jó napot kívánok, xy vagyok a x. kerületi rendőrkapitányságról és (tudtam az anyja nevét) [anyja neve]-vel szeretnénk beszélgetni a fia ügyében, itthon tartózkodik esetleg?".

Szegény úgy beparázott, hogy csak makogni tudott 😂 de megérdemelte ez visszajárt neki 😈 Ismeretlen személynek azért ne add ki magad rendőrnek mert annak következménye is lehet.

2017. nov. 3. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
26%

ezess 230at a kapucsengőbe és ha legközelebb valaki csönget akkor megrázza az áram

de itt nem csak a haverodat rázza meg, hanem mindenkit de sztem vicces olyan nagyot nem üthet sztem csak bizsergetne

2017. nov. 3. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

# 3 Ebbe nincs semmi vicces, még ha kivitelezhető is lenne. Pacemakeres ember nyúlna hozzá, le is állhatna a szíve.

Halálos is lenne, még egy normális emberre nézve is, mert ha az áramkörből nem tudná magát kiszabadítani, ott is maradhatna.

Rendőröset mi is eljátszottuk, de volt előzménye is.

Tetőn mászkáltunk, mert 13 évesen tökjó móka volt, valaki kihívta ránk a rendőrséget. Hülye gyerek meglátta a rendőrautót, nem szólt, hanem gyorsan leugrott, és elfutott a francba. Letudtunk mászni mi is elkezdtünk futni, egyik haverom lemeredt és megállt a kocsi előtt, ketten visszamentünk. A másik f☻sz meg hazáig futott. Mikor kérdezgettek, rákentünk mindent, arra a gyökére, aki elfutott. Meg, hogy a labda ment fel, és azért másztunk fől, és a 4. személy dobálta a köveket a szellőzőbe. Mondták "legközelebb ilyen ne legyen, és ne fussatok el! Nem vagytok ti kislányok."

Elmentünk a gyerek lakásához, felcsengettünk, haverom aki megállt a rendőrautó előtt, mondta srácnak "xy itt van a rendőrség, téged keresnek, azt szeretnék ha lejönnél." Gyerek beparázott, remegő hanggal mondta, "jó mindjárt megyek". Bevette, és tényleg lejött. :D

2017. nov. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!