Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Paintballba és Airsoftba van...

Paintballba és Airsoftba van korhatár?

Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Mivel sérülést okozhat, úgy gondolom hogy nem vállalnak felelősséget kiskorúakért. Legalábbis, ha nekem lenne egy ilyen vállalkozásom, semmiképpen sem adnék ilyesmit 18 éven aluli kezébe.
2018. febr. 28. 09:55
 2/10 Armstrong01 válasza:
90%
Airsoft:16 évesen szülői beleegyezéssel mehetsz már játékra. 18 évesen vehetsz Airsoftot is.
2018. febr. 28. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Bele a paintballba és bele az airsoftba nincs. Az airsoftban inkább
2018. febr. 28. 20:30
 4/10 Gregoryj Borodin válasza:

Airsoft: 16 éves kortól szülői beleegyező nyilatkozattal mehetsz. 18 éves kor felett meg ugye saját magadért felelsz szóval szabadon.

Paintball: Ha jól tudom szintén 16 éves kortól szülői beleegyező. Bár ebben nem vagyok biztos.

Üdv: Egy airsoftos.

2018. márc. 1. 15:44
 5/10 anonim válasza:
14 éves vagyok és rendszeresen járok airsoftozni. Én 12 fölött ajánlanám mert kisebbként még nagyon fájhatna, de szülői beleegyezéses papír kötelező!
2018. márc. 3. 00:06
 6/10 Gregoryj Borodin válasza:

Hivatalos legális pályán 16 éves kortól.

Ott ahol 14 éves is játszhat én alapból nem megyek.

Vagy illegális a pálya vagy csókos az illető és ha baj van akkor persze mindenki lapít. Ezért jobb a hivatalos pálya és nem az Újpalota félék.

2018. márc. 3. 00:17
 7/10 anonim válasza:
Inkább maradj otthon, és olvass kicsit,tanuld meg az anyanyelvedet rendesen.Utána lövöldözgess.
2018. márc. 5. 07:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. márc. 6. 18:20
 9/10 anonim válasza:
48%

Ha már így rákérdeztél (és ha jól értem,hogy nekem szólt a kérdés) egy kis off. Ez csak javaslat.Ha most olyan dolgokkal foglalkozol,amitől kicsit épülhetsz,annak hasznát veheted később.Nem megsérteni szeretnélek, csak helyesírásodból látom,hogy jót tenne neked.Mindennek megvan az ideje.Ha nem Airsoft-ozhatsz még,használd ki az időt olyasmire,amire később biztosan nem fogod,olvass háborús könyveket,kalandot,az élmény szuper,és nem fognak kinevetni a munkahelyeden a hibás helyesírásod miatt.(Mert hidd el,így lesz) de ezen még változtathatsz.Sok sikert!

És elnézést kérek,hogy elkanyarodtam az eredeti témától,de ahogy látom, a választ valószínüleg már úgyis megkaptad a többiektől.

2018. márc. 7. 22:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Legalább van,aki normálisan letudja irni!(Mert ugye vannak azok,akik csak....negativ "kommentet irnak és nem is tudják megindokolni hogy miért irták azt...)
2018. márc. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!