Hogy illik? (Több lent SOS)
Szalagavató. Nem szallag.
Mire kéri fel?
Ha a táncra gondolsz, akkor nyugodtan felkérheted a barátodat. Én apukámat kértem fel. Igaz, előre szóltam neki, hogy majd lesz apa-lánya tánc, így amikor elindultam felé, akkor ő is felállt és elindult felém.
A mi sulinkban akkoriban úgy volt, hogy a 11.-esek felkérték a végzősöket táncra. Ott is felkérik a lányok a fiúkat.
Kb. elvégeztél 4 év középiskolát és a szalagavatóra készülve kb. 1000-szer láttad leírva ezt a szót. Emellett tanultál magyart, olvastál könyveket, te leszel a jövő értelmiségije. És még mindig szallag.
Figyelj elmagyarázom a szabályt: szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-szalag-
Oké most már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!