Sötétkék színű kabátban nem illik temetésre menni? (Nagyon távoli rokonom hunyt el)
Figyelt kérdés
Nincsen fekete kabátom.2017. jan. 4. 13:16
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon illik. :(
Mi, annó fekete kabátban mentünk.
De ha marad a sötétkék, akkor a többi legyen fekete (nadrág, cipő), az talán ellensúlyozza.
2/9 anonim válasza:
HA nincs fekete, akkor bármilyen sötét színü megfelel. Ha egész közeli családtag lenne, akkor esetleg illene feketét venni, de távoli rokon esetében nem lényeges.
3/9 anonim válasza:
Távoli rokon temetésére tökéletesen megfelel a sötétkék kabát, nem kell fekete cipő meg egyéb se hozzá. Lényeg, hogy ne világos, vidám színű legyen az öltözék.
4/9 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz a sötétkék kabátodban.
Nem a kabátod színe határozza meg, hogy miként gyászolod az elhunytat.
5/9 anonim válasza:
Rikító, vidámságot öltözetben nem illik, minden más mehet.
6/9 anonim válasza:
Ha már szinte fekete,akkor senkinek nem fog feltűnni.
7/9 anonim válasza:
Illik vagy nem, nem mindenki tart temetési öltözéket. Nyugodtan menj el a sötétkékben. És ha megnézel egy "kortárs" temetést, lesznek nem-fekete ruhák bőven.
Göncz Árpád temetésén:
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan menj abban, teljesen megfelel.
9/9 anonim válasza:
Voltam olyan temetésen, ahol még a közvetlen család sem volt feketében. Ma már ezeket nem mindenki tartja be. De még ha ragaszkodnak is hozzá, azt nem szokták elvárni, hogy bárki más csak a temetés kedvéért új kabátot vásároljon. Az enyém bordó, és még soha egyetlen temetésen nem éreztem ufónak magam, a közvetlen családtól távolabb álló emberek között már volt mindenféle kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!