Hogyan húzzam ki magam a szalagavató alól?
Én megmondtam még a tanév kezdetén, hogy nem táncolom el azt a gagyit táncot, amit kiválasztottak , sőt a szalagtűző ünnepség után le is lépek. Így is volt, az ünnepség után el is jöttem. Semmi harag nem volt, sajnálták, hogy leléptem, ennyi. Én nem :)
Nekem esett kicsit rosszul, hogy két táncverzió merült fel: egy vagány, modern és vmi béna, unalmas néptánc. Végül mégiscsak a néptáncra szavaztak többen, pedig annyira nem az illett hozzánk...dök képviselő, illetve elnökként tök sokat megtettem az osztályért az 5 év alatt, úgy éreztem, cserben hagytak, ezért sem maradtam a bálra.
Mond le még most.
Így hogy igent mondtál a lánynak, már nagyon csúnya dolog lenne lemondani. Vagy keress neki egy új partnert, még a próba előtt.
Egyébként alapvetően megértelek. Lány létemre az égvilágon semmi kedvem ehhez a giccsparádéhoz és műmájerkodáshoz olyan emberekkel, akik egyébként le se sz.rnak és totálisan kiközösítenek. Ja és több tízezret sem óhajtok kifizetni egy szörnyen kényes és kényelmetlen ruhára meg egy vacak kosztümre, amit egyetlen alkalommal vennék fel.
Ja és nem kötelező a szalagavató! Senki sem kényszeríthet rá egy tanítási időn kívüli programra és arra sem, hogy vagyonokat fizess. Ezzel csak ijesztgetni imádnak, de ne vedd be. Nem egy embert ismerek, aki még a bálon sem volt ott. Borítékban megkapta a szalagját a következő ofőórán és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!