A szalagavatójára meghívott a barátnőm. Kérdésem hogy mennyibe fog ez kerülni nekem? Belépő meg a bulikor a piát amit iszok is magamnak kell?
Még azok is maguknak fizetik a piájukat, akiket éppen szalagavatnak.
ha nem kaptál belépőt a barátnődtől, akkor bizony fizetned kell a belépőt is. ja, még ruhatári díj is lesz.
Szerintem, ha valaki meghív, akkor úgy illik, hogy ő adja neked a belépőt.
Egyébként nálunk senki sem hívott külsőst, elbuliztunk együtt, aztán elmentünk egy szórakozóhelyre és oda már nyilván az jött, aki akart, mindenféle megkötés nélkül.
Akkor először is kérdezd meg barátnődet, hogy mennyibe kerül a jegy. Ha ő fizeti és nem te, legfeljebb azt mondja, semmibe. Ezen kívül van még egy ruhatári díj, az 100-200 ft között szokott lenni. Magán a szalagavatón piálni nagyon nem illik, amire maximum költeni lehet, az üdítő esetleg szendvics. Az helyszínen drága, 1 ásványvízre és mondjuk 2 szendvicsre akár 1000 forintot is rászámolhatsz, bár azért annyiból még maradni is kéne.
Ahol piálni szoktak az az after party, de az nem a szalagavató helyszínén van, hanem külső helyszínen. Viszont kérdezd meg a barátnődet hogy oda mehetsz-e, mert egyáltalán nem biztos, hogy külsősként beengednek. Ha mehetsz, kérdezd meg, hogy van-e költsége, mert előfordulhat, hogy bérelt járművel vitetik magukat a helyszínre, plusz lehet hogy kaját is rendelnek. Persze arra egyáltalán ne vegyél mérget hogy te külsősként ebből részesülhetsz, ezért kérdezz rá. Ha valami oknál fogva mégis mehetsz afterra, a piát magadnak kell állnod. Ennek költsége attól függ hogy mit és mennyit iszol, annyi pénzt számolj rá mint egy piálásra szoktál. De mint mondtam after partyn nem biztos hogy ott lehetsz, úgyhogy előbb kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!