Legénybúcsúra bekérni a résztvevőktől 8500 Ft-ot az sok?
Vendégcsalogató szlogen:
"Ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek!"
Relatív. Még normál/teli pénztárcával is.
Én egy könyvesboltban pl simán otthagyom ezt az összeget, vagy egy kirándulás, egy jobb vacsora alkalmával, esetleg egy szülinapi ajándékként, viszont számomra ez ugyan olyannak tűnik, mint a: ezen a szórakozóhelyen tartom a szülinapom, gyere el, vedd meg magadnak a belépőt, fizesd az egész esti fogyasztásod is, és még hozz ajándékot is.
Meg kell kérdezni, hogy belefér e, mert ne csak olyan tudjon eljönni a búcsúra, akinek esetleg erre nincsen pénze, vagy van akinek van csak sajnálja - ez lennék én - annak is legyen valami arany középút.
Nemrég ünnepeltünk szülinapot, meg voltunk hívva mind egy beülős - kajálós - helyre, és hát önfinanszírozó buli volt vegyes társasággal, mindenki csak a szülinapost ismerte innen onnan, egymást nem. Aki üres pénztárcával érkezett annak igen kellemetlen volt, és nekem is, azt nézni, hogy a másik tömi magát a süteménnyel, ő meg hozott magával egy üveg vizet, és a szülinapos egy limonádéra sem hívta meg. Az összes fogyasztásunk talán 20ezer ft volt 10-12 főre (nem egy vagyon).
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ha én leánybúcsút akarnék, akkor a megbízott szervezőnek a kezébe nyomnék x pénzt, hogy tessék ebből hozd ki légyszi, ha pedig nincs keretem, akkor csak kitalálni mókás játékokat de semmi "fényűzés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!