Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Van aki rajtam kívül unja,...

Van aki rajtam kívül unja, ezt az adventi ömlengést?

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 16:37
 1/9 anonim válasza:
100%
Van. Bár engem gyakorlatilag egyik ünnep, vagy ilyen esemény sem érdekel.
2016. nov. 28. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül !
2016. nov. 28. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Sajnálom, hogy ilyen megkeseredettek vagytok, nekem ez a kedvenc időszakom az évben. Bár az már nekem is sok, hogy az összes város már novemberben ki van dekorálva. Oké, a boltok legyenek, de szerintem túlzás, hogy már a középületek és magánházak is fényárban úsznak. Szerintem karácsonykor kellene megérkeznie a fényeseégnek, hiszen így karácsonyig megunjuk, megszokottá válik. Aztán meg maradhatna tovább január végéig, nem kéne vízkeresztkor leszedni. Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de én így csinálnám. Na mindegy.
2016. nov. 28. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis eszed ,akkor az ömlengés alatt,ezt a pénzügyi-agymosó reklámözönt érted.Én már régóta semmit sem veszek karácsonyra sem.Meg egyik ünnepre sem .A karácsony másról kellene szóljon. Megsütik neked a beiglit szeptemberben.Szaloncukrot kezdik árulni augusztusban.Remélem ezt unod ???
2016. dec. 1. 11:50
 5/9 anonim válasza:
Szerintem is többféle dolog ez az adventi időszak. Sok benne az üzleti felhajtás. Egyébként, maga a karácsonyi ünnep az szép, és lehet bensőséges. Én magam nem vagyok hívő, és a családi körülményeim sem ideálisak (egyedül élek). A nagy ajándékozgatásokkal sem értek egyet - mindig is az volt a véleményem, hogy csak a gyerekeket ajándékozzuk, mert végül is ez leginkább az ő ünnepük.
2016. dec. 1. 18:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem kell ahhoz gyertyaláng,/ ami miatt sok ház már kiégett / hogy szeressük egymást.Nem vagyok elkeseredett, hisz 5 unokám van , akiket imádok ! Nálunk mindig ünnep van, ha itt vannak.
2016. dec. 2. 11:45
 7/9 anonim válasza:
5-ös vagyok. De azért szép ez a sok karácsonyi fény - hangulatos. És olyan meghittség félét is éreztet, közvetít.
2016. dec. 3. 07:23
 8/9 anonim válasza:
Szintén unom.
2016. dec. 11. 16:31
 9/9 anonim válasza:
Nagyon unom én is. Amit látunk ilyenkor magunk körül, annak szinte semmi köze az ünnep valódi értelméhez. Nem jó ez így. Szerintem normális emberek unják az adventi ömlengést.
2016. dec. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!