"Csokit vagy csínyt"?
jönnek hozzánk gyereke. Hogy tudnank megviccelni megilyeszteni oket?
Otleteket pls!!
Ha leírod így, hogy "megilyeszteni", az már önmagában elég ijesztő.
Egyébként meg a trick or treat-nél a gyerekek ijesztenek téged, te meg édességet adsz nekik. Az ijesztgetés nem a te dolgod...
Én speciel Erdélyben voltam egyik barátomnál Halloween-i bulin. Ott is járkált néhány gyerek, akik meg hozzánk jöttek, azok különösen jópofán néztek ki. :D Tök jól meg volt festve az arcuk, ilyen zombiszerűek voltak.
Mi is gondoltunk arra, hogy úgymond visszavágjunk ennek a mondatnak, hogy majd idén mi ijesszük meg őket. Azt csináltuk, hogy amikor csöngettek a kiskapunál, két barátnőm és én halkan kisétáltunk, majd, mikor hallottuk, ahogy beszélgetnek, hirtelen felugrottunk és közben ordítottunk, mondanom se kell, rendesen megijedtek. Főleg, hogy a barátnőim ilyen sugarskull arcfestést viseltek, rajtam pedig itt-ott műsebek voltak, piros és sárga kontaktlencsékkel párosítva. De végülis nem szaladtak el, csak elkiáltották magukat. Utána kaptak cukrot és távoztak.
Ja, és az egyik gyerek azt mondta ránk, hogy nem vagyunk ijesztőek. :c
Na, majd idén... :}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!