Miért várják el az emberektől, hogy legyenek búskomorak október 31-november 2-ig? És akinek akkor van a születésnapja?
Senki sem várja el, hogy búskomorak legyenek az emberek.
Gondolom, nem a temetőben akarjátok tartani a szülinapi bulit :)
Nem kell búskomornak lenni. Én megyek a temetőbe a 4 napos hétvégén, szüleim, nagyszüleim sírjához. Nem csak ilyenkor megyek, hanem ilyekor IS. Viszek gyertyát, mécsest, koszorút és emlékezek.
Aztán utána felugrok az unokatestvéremhez,aki PONT halottak napján született és koccintunk az egészségére. És elugrom a barátnőmhöz, akinek szintén épp halottak napján van a szülinapja.
Nem gondolom, hogy bárkit is bántana, ha nem csak a halottakkal, de az élőkkel is foglalkozunk.
Azzal a hozzászólással pedig nagyon nem értek egyet, aki azt írta, tartsa meg a szülinapját később az, akinek ilyenkor van. Egyrészt nem tehet róla, másrészt miért tenné? Én se halasztom el a saját szülinapomat csak azért, mert épp karácsony van és áhítattal kell nézni a fenyőfát otthon. Igenis jönnek a barátaim olyankor, beszélgetünk, társasozunk, borozgatunk. Aki meg nem tud jönni a napján családi program miatt (mert igen, tudom hogy ilyen is van!), azzal máskor ünneplünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!