Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miket terveztek Halloweenre?...

Miket terveztek Halloweenre? (Mármint aki tartja. )

Figyelt kérdés

Érdekelne mik a terveitek, ti miket szoktatok ilyenkor csinálni?:D

U.I.: A Halloween ellenes személyek legyenek szívesek átugorni ezt a kérdést, és tartsuk tiszteletbe egymás szokásait, ugyanis ennél a kérdésnél nem szeretnék vitát!!!

2016. okt. 19. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Hát jönnek a haverok, mindenki hoz beugrónak egy békát, azt' felboncoljuk őket. Utána megnézzük a Szerb filmet, közben legurul pár üveg pumpkin ale. Éjfélkor baltákkal, kaszákkal és konyhakésekkel felfegyverkezve riogatjuk a népet, akinél nincs legalább egy zsák cukor, azt kékre zöldre verjük. Hajnalban áthívjuk a szomszéd csajt szellemidézésre, úgy beszaratjuk, hogy egy hónapig rémálmai lesznek. Reggel vérfürdőt rendezünk, ez abból áll, hogy a sertéstelepről hozott vért a kerti úszómedencébe öntjük, és abban mártózunk meg. Reggelire gabonapehely helyett disznószemgolyókat öntünk a tejbe, és vígan falatozunk. Ja, nagyjából ennyi. :D
2016. okt. 19. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:
55%

Barátnőm rábeszélt hogy menjek el velük bulizni mert egyik barátnője csinál ilyen beöltözős bulit és mindenkinek megy a párja, plusz néhány közeli barát. Életem első ilyen bulija ez így 20 év felett elég érdekes. A barátnőm elég komolyan akar beöltözni bár ő szexi fekete macska akar lenni. Én meg előveszek pár szakadt melós ruhát, ott lesz majd művér aztán vagy zombi leszek vagy valami sorozatgyilkos.

Igazából nem tartottam ezt soha, de úgy gondolom egyszer belefér, még fiatal vagyok úgy ahogy, gyerekünk még nincs, addig még kitomboljuk magunkat.

2016. okt. 19. 23:11
 3/12 anonim válasza:
6%

hallowenkor kivilágítom az egész falut

vallentin napon iszok

hálaadás napján megeszek egy egész pulykát

2016. okt. 20. 00:10
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Okoska, azt kérdezte, akik tartják. Mellesleg Halloween október 31. Halottak napja - amit te tartasz - az meg november 1.

2016. okt. 20. 00:31
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Mi horrorfilmet szoktunk nezni meg neha be oltozunk :D
2016. okt. 20. 02:49
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem igaz, halottak napja nov. 2, szóval egy teljes nap van a kettő között.
2016. okt. 20. 07:20
 7/12 anonim ***** válasza:
7%
Igen ez így helyes. Már a kérdés kiírásakor megkell szabni hogy ki és mit válaszolhat rá.
2016. okt. 20. 09:14
 8/12 anonim válasza:
67%

én egy csapat ovisnak/kisiskolásnak szervezek otthonra bulit. Vettem lakásdíszeket, vámpíros arcfestéket, meg lesznek alkalomhoz illő kaják: Múmiavirsli, pókos muffin, meg szellemes brownie:) meg lesz málnaszörp, ami művérnek lesz kinevezve:D

[link] innen vettem az ötleteket

2016. okt. 20. 13:23
 9/12 anonim ***** válasza:
A 2 legjobb barátnőmmel reggeltől kora délutánig Aquaworld, utána készülünk egy másik barátnőm bulijába, ami elég nagyra szokott sikerülni kb mint amerikába, olyan 80-100an mindig vannak, és boszinak leszek beöltözve, de nagyon ilyesztőnek. Iszogatunk, jól érezzük magunkat, aztán hazajövünk.
2016. okt. 20. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát anyukám szülinapja 26-án van, úgyhogy azt 31-én fogjuk megtartani.Lesz halloweenes torta,halloweenes süti(boszorkányköröm, szellemes habcsók stb..)és feldíszítem a lakást saját készítésű díszekkel.Plusz beöltözünk.
2016. okt. 20. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!